Alla artiklar

  • Glömd maräng med citronglass

    Söt frasig maräng med lite segt innandöme och syrligt frisk citronglass till. Mer behöver inte sägas.

  • Aniskokta päron med mandelgrädde och kolasås

    Ljuvlig dessert. Välj riktigt fasta och fina päron.

  • Smulpajdeg (av Madeleine i Hisings Kärra)

    Du behöver 4 dl mjöl 2 dl socker 200 g smör Det här behövs för ca 4-6 port: Gör så här Kör ingredienserna med elvispen….

  • Panikchokladröra (av Hanna i Halmstad)

    Du behöver 2 tsk kakaopulver 3 tsk strösocker grädde Lagom mycket mjölk (Mjölk) Det här behövs för ca 1 port: Gör så här 1 Tag…

  • Pannacotta

    Från Italien har vi fått mycket gott – i synnerhet när det gäller efterrätter. Och någonting som är alldeles extra gott är Panna cotta, en ljuvlig gräddpudding som serveras med karamellsås, frukt och bär.

  • Äppelgrottor med kokosmaräng

    Bjud på en lätt varmrätt och avsluta måltiden med de här läckra äppelbakelserna. Den fluffiga kokosmarängen döljer citronfriska äpplen som smälter i munnen.

  • Dajmtårta (av Estelle i Varberg)

    Du behöver 2 st ägg 2 dl socker 50 g mandel 50 g hasselnötter 1 tsk bakpulver 2.5 dl vispgrädde 4 st daim Det här…

  • Frusen moccadröm

    Den här ljuvliga parfaittårtan har en god smak av kaffe, choklad och mandelmassa och kan göras i god tid. När det är dags att servera tar du bara ut den ur frysen och garnerar.

  • Vaniljparfait

    En läcker efterrätt är "pricken över i" efter en god middag. Parfait är en sorts glass, som bör tinas en stund innan den serveras. Jättegott med färska bär till!

Scroll to Top