Alla artiklar

  • Korv- och hamburgerbröd

    Praktiskt att ha på lut i frysen, dessutom så tjänar man en bra slant på att baka bröden själv.

  • Karlsbaderbullar II

    Rik, lite tung deg som innehåller både jäst och bakpulver. På bilden syns Vaniljgifflar längst fram, Toscabullar i mitten och Karlsbaderbullar längst bak.

  • Läckra gifflar med vaniljfyllning

    På bilden syns Vaniljgifflar längst fram, Toscabullar i mitten och Karlsbaderbullar längst bak.

  • Toscabullar med farinfyllning

    Ljuvliga bullar som alltid gör succé. På bilden syns Vaniljgifflar längst fram, Toscabullar i mitten och Karlsbaderbullar längst bak.

  • Sockerkringlor

    Sockerkringlor hör till min sommar.

  • Problem med tonåring

    Jag har problem med min äldsta dotter som snart är 16 år. Jag har varit ensam i flera år med tre barn men för två…

  • Varför blir trosorna missfärgade?

    Varför blir mina trosor numera svarta mellan benen? Missfärgningen uppträder alltid i området som ligger an mot vaginan. Jag har inga för mig kända hälsoproblem…

  • Är rosacea och psoriasis samma sak?

    Jag undrar om rosacea och psoriasis är samma sak? Eller är de släkt med varandra? Kan rosacea vara en slags elöverkänslighet? Doktor Helge Löfberg svarar:…

  • Annorlunda porterstek (av Ann i Hammarstrand)

    Då jag bor i Ragunda, har en man som är jägare och båda tycker vi om att laga mat, gärna "mixtra" med recepten för att hitta vår egen touch så har jag funnit vår variant på Porterstek. Jag har helt enkelt "blandat" det jämtländska viltet med sydländskt fruktig ingrediens. Mmmmm…..vad gott det blev. Håll till godo!

Scroll to Top