Alla artiklar

  • Vinbärssaft med vanilj

    Tips! Skölj flaskorna med konserveringsmedlet Atamon innan du häller upp saften.

  • Vinbärskompott med citronmelisscrème

    Du behöver 1.5 st gelatinblad 150 g vinbär röda 0.33 dl strösocker 0.5 st vaniljstång Crème: 2 dl crème fraîche 1 dl florsocker 1 tsk…

  • Pistaschpaj med vinbär

    Du behöver 3 dl vetemjöl 2 msk strösocker 50 g pistaschnötter 125 g smör 1 st ägg Fyllning: 300 g vinbär röda 125 g mandelmassa…

  • Scones

    Du behöver 3 dl vetemjöl 1 dl kruskakli 2 krm salt 2 tsk strösocker 2 tsk bakpulver 50 g smör 1.5 dl turkisk yoghurt Ugn:…

  • Svart vinbärsmarmelad med ingefära

    Ska du koka svart vinbärsmarmelad? Tillsätt lite riven ingefära för att göra det extra gott. Marmeladen är perfekt på nybakta scones.

  • Vetebrödsrutor med hallon

    Du behöver 25 g jäst 2.5 dl mjölk 75 g smör eller margarin 0.5 dl strösocker 1 krm salt 6.5 dl vetemjöl Fyllning: 50 g…

  • Yoghurtpannacotta med hallon och blåbär

    Du behöver 2 st gelatinblad 1 st vaniljstång 2.5 dl matlagningsgrädde 2 msk rörsocker 2 dl hallonyoghurt 250 g bär t ex hallon och blåbär…

  • Hallonrutor

    Du behöver 200 g smör eller margarin 6 dl strösocker 4 st ägg 6 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 2 dl hallon 50 g mandelspån…

  • Blåbärspaj med mandel

    Du behöver Botten: 125 g smör eller margarin 3 dl vetemjöl 1 msk strösocker 1 msk mjölk Fyllning: 0.5 dl strösocker 2.5 msk potatismjöl 3…

Scroll to Top