Alla artiklar

  • Pannacottapaj med hallon

    Du behöver Pajdeg: 4.5 dl vetemjöl 0.5 dl florsocker 125 g smör eller margarin 1 st ägg 1 st äggula 1 tsk vispgrädde Fyllning: 1…

  • Pastasallad

    Du behöver 2 st paprikor röd + gul 2 msk olivolja 400 g pasta 1 msk vitvinsvinäger 3 msk olivolja salt och peppar 150 g…

  • Rostad sesampotatis

    Du behöver 800 g delikatesspotatis 2 msk olivolja salt och peppar 2.5 msk sesamfrö 0.5 dl hackad persilja Ugn: 225° Gör så här Skrubba potatisen…

  • Mangosås med sting

    Du behöver 200 g mango fryst, tinad 1 msk flytande honung 1 tsk curry 1 dl crème fraîche 1 dl turkisk yoghurt 1 msk sweet…

  • Barbecuesås

    Du behöver 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 msk olivolja 1 msk tomatpuré 2 msk rörsocker eller farinsocker 500 g passerade tomater 2…

  • Rostad paprika-sås

    Du behöver 2 st röda paprikor 1 st paprika gul 1 st schalottenlök 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja 1 dl crème fraîche salt och…

  • Choronsås

    Du behöver 150 g smör 2 msk vitvinsvinäger 2 msk vatten 2 msk schalottenlök finhackad 2 tsk dragon torkad 3 st äggulor salt och peppar…

  • Grillad entrecôte

    Förläng känslan av sommar och lägg en köttbit på grillen! Vi serverar den med fyra läckra såser, rostad sesampotatis och sallad.

  • Klassiska croissanter

    Dessa frasiga franska delikatesser tar lite tid att göra eftersom degen både ska vila över natten och medan den bearbetas. I det här receptet är det också viktigt att mäta rätt ? degplattan ska vara 40×70 centimeter! Så plocka fram linjalen och baka, kavla, mät och passa på att vila du med samtidigt som degen gör det!

Scroll to Top