Alla artiklar

  • Päronkaka med mandeltäcke

    Du behöver 4.5 st päron 4 st bittermandel 2 st stora ägg 0.75 dl strösocker 2 dl crème fraîche 2 msk vetemjöl 1 tsk vaniljsocker…

  • Falukorv à la Provence

    Du behöver 450 g falukorv 112.5 g färskost örter 1 st paprika gul 1 st squash liten 1 st burk stora vita bönor 400 g…

  • Makaronilåda med lax

    Du behöver 1 st gul lök smör 200 g färsk babyspenat 12 dl makaroner kokta 400 g skivad kallrökt lax 2 dl gröna ärter 3…

  • Helstekt salviakyckling

    Du behöver 1 st kyckling minst 1 1/2 kg 1 st salvia en stor knippa färsk 0.75 dl olivolja flingsalt nymald peppar 2 st citron…

  • Köttfärspizza utan botten

    Du behöver 500 g nötfärs 1 st ägg 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk oregano 1 tsk salt 1 krm peppar Topping: 1 st paprika…

  • Att vara djurkonservator är mer en livsstil än ett jobb

    Att vara djurkonservator är ett klassiskt hantverk som kräver många års träning. Jan-Eric Jansson lärde sig yrket av sin far och han ser nu med glädje att allt fler skolor efterfrågar hans uppstoppade djur till undervisningen.

  • Brytbröd med ost och paprika

    Du behöver 50 g jäst 4 dl mjölk 2 tsk anis stött 1 tsk stött kummin 150 g ost riven lagrad 1 st paprika grillad…

  • Surdegsbaguetter

    Du behöver 1 st burk surdeg av vete 150 g 25 g jäst 5 dl kallt vatten 5 dl ljust & milt fullkornsvetemjöl 9 dl…

  • Kycklingsoppa med risoni

    Du behöver 1 st kyckling 1,3 kg Buljong: vatten 1.5 tsk salt 0.5 tsk vitpepparkorn 2 st lagerblad 0.5 st purjolök 1 st morot Soppa:…

Scroll to Top