Alla artiklar

  • Lingonsås

    Du behöver 2.5 dl vatten 2 msk viltfond 1.5 msk vetemjöl 1 dl vispgrädde 0.75 dl lingon frysta 2 msk lingonsylt 0.5 tsk kinesisk soja…

  • Tjälknöl

    Tjälknöl är ursprungligen en norrländsk rätt som lagas av fryst kött, vanli-gen älgkött. Det numera klassiska tillagningssättet med låg ugnstemperatur ger ett mört och saftigt kött. Med varma tillbehör som rostade rotfrukter och en gräddig lingonsås tänker man inte ens på att köttet är kallt. En krämig rotfrukts- eller potatisgratäng passar också bra till.

  • Simstjärnan föddes utan arm och höftleder

    Jennie är född utan vänster arm, höftleder och en stor del av lårbenen. Hon har elva stelopererade ryggkotor. Samtidigt är hon en internationell simstjärna med fyra världsrekord!

  • Citronkyckling

    Du behöver 250 g kycklingfilé 0.5 st gul lök 100 g körsbärstomater 0.5 st citron rivet skal och pressad saft 0.5 dl matlagningsgrädde 1 dl…

  • Ugnsbakad lax

    Du behöver 2 bitar laxfilé à 120 g 3 msk färskost med sweet chilismak salt och peppar 1 st squash 1 msk rapsolja 1 st…

  • Korv stroganoff

    Du behöver 200 g falukorv 0.5 st gul lök 1 msk smör eller margarin 1 msk tomatpuré 1 tsk vetemjöl 2 dl krossade tomater 1…

  • Grönkålspasta

    Du behöver 4 st morötter 0.5 st gul lök 1 msk rapsolja 150 g grönkål fryst 1.5 dl grädde 1.5 dl vatten 0.5 st grönsaksbuljongtärning…

  • Köttfärscrêpes

    Du behöver 4 st pannkakor finns att köpa färdiga eller gör själv 200 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 0.5 st gul lök 100…

  • Vivi Linde: Andlighet är min passion

    Alla har sin åsikt om medier. Antingen lurendrejare eller människor med en övernaturlig förmåga. – Jag delar gärna med mig av det jag kan. Men jag försöker aldrig övertyga någon, förklarar tv-aktuella mediet Vivi Linde.

Scroll to Top