Alla artiklar

  • Kokt fläsklägg med rotmos

    Du behöver 2 l vatten 2 st gula lökar rimmat fläsklägg med ben, 1,5 kg 5 st kryddpepparkorn 1 st lagerblad 1 tsk torkad timjan…

  • Revbensspjäll med apelsinglaze

    Du behöver 1 kg revbensspjäll med knäckta ben 2 msk kalvfond 1 st lagerblad 1 tsk salt 0.5 tsk svartpeppar nymald Glaze: 0.5 st apelsin…

  • Nystart: bli smalare, sundare och lyckligare!

    Nytt år, nya tag. Låt 2013 bli det år du ger dig själv och din kropp det den förtjänar – omtanke, uppskattning, respekt och en chans att bli stark, inifrån och ut!

  • Lövbiffsrulader

    Du behöver 5 st lövbiff 74 g ädelost salt och peppar smör eller margarin till stekning 1 dl vatten 1 dl vispgrädde 1 msk kalvfond…

  • Makaronipudding

    Du behöver 200 g makaroner 140 g bacon 0.5 st gul lök 75 g champinjoner 1 dl ost riven smakrik Äggstanning: 1 dl vispgrädde 1.5…

  • Fisksoppa

    Du behöver 50 g champinjoner 10 cm purjolök 0.5 st paprika gul 0.5 st röd paprika 100 g broccoli 1 msk olivolja 5 dl vatten…

  • Bönsallad med halloumi

    Du behöver 100 g haricots verts 1 st röd paprika 1 st vitlöksklyfta olivolja + 1 msk 1 st bönor 200 g 0.5 st citron…

  • Köttfärsgulasch

    Du behöver 0.5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 3 st potatis 250 g köttfärs 1 msk olja 3 dl vatten 1 msk kalvfond 250…

  • “Nu är jag stolt över min högkänslighet!”

    Tidigare brukade Carina Eriksson bita ihop och intala sig själv att hon måste bli tuffare, mindre känslig. Det var först när hon fick en förklaring till sin känslighet som hon började acceptera sig själv precis som hon är. – Nu har jag inrättat mitt liv så att jag inte ska tömma alla reserver!

Scroll to Top