Alla artiklar

  • Bönsallad med halloumi

    Du behöver 100 g haricots verts 1 st röd paprika 1 st vitlöksklyfta olivolja + 1 msk 1 st bönor 200 g 0.5 st citron…

  • Köttfärsgulasch

    Du behöver 0.5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 3 st potatis 250 g köttfärs 1 msk olja 3 dl vatten 1 msk kalvfond 250…

  • “Nu är jag stolt över min högkänslighet!”

    Tidigare brukade Carina Eriksson bita ihop och intala sig själv att hon måste bli tuffare, mindre känslig. Det var först när hon fick en förklaring till sin känslighet som hon började acceptera sig själv precis som hon är. – Nu har jag inrättat mitt liv så att jag inte ska tömma alla reserver!

  • Kladdkaka med tranbär och mandel

    Torkad frukt, nötter och kanel är härliga vintersmaker som passar utmärkt i en kladdkaka.

  • Apelsinaioli

    När man gör aioli är det viktigt att alla ingredienser har samma temperatur för att den inte ska skära sig.

  • Fisksoppa med ugnsbakad torskrygg

    Efter all julmat känns det fräscht att bjuda på en fisksoppa. Kanske är det svårt att hitta färsk fisk mitt i alla helger, därför har jag valt torskrygg som även finns fryst. Fisken bakas i ugnen eftersom den lätt smulas sönder i soppan. En klick apelsinkryddad aioli i soppan blir pricken över i.

  • Lantpaté med fikon och vingelé

    Färska fikon och valnötter är typiska vinteringredienser som passar utmärkt att servera till en skiva lantpaté. Som kronan på verket toppas det hela med hemgjord vingelé.

  • Pepparkakskryddad crostini

    Pepparkaka med ädelost har blivit en kär klassiker till glöggen. Det här är en variant med pepparkakskryddat, smörstekt bröd som toppas med ost-kräm och vackra granatäppelkärnor.

  • Glögg

    Du behöver 75 cl vitt vin halvtorrt 1 dl brun farin 1 tsk kardemummakärnor 1 bitar ingefära ca 50 g 12 st kryddnejlikor hela 6…

Scroll to Top