Alla artiklar

  • Makaronilåda med getost och squash

    Med getost, mjukstekt squash och timjan ger man makaronipuddingen ett ansiktslyft. Trots alla nya pastasorter som kommit på senare år står sig de ?gamla hederliga? Idealmakaronerna väl när det är dags att laga en makaronipudding.

  • Auberginepasta med mozzarella

    Här är det bäst att välja en rörformad pastasort så att såsen både fastnar på pastans insida och utsida.

  • Pasta med kikärter och rucola

    En sorts pesto, fast utan ost och med solroskärnor istället för nötter. Rucolans peppriga smak passar utmärkt i den här typen av kall sås istället för den mer vanliga basilikan. Om rucolan behöver sköljas, torka den noga. För den som inte behöver äta laktosfri kost är det gott att både blanda i 1 dl riven parmesanost i pastan, och dessutom toppa med lite extra nyriven…

  • Chokladbiscotti med pistaschmandel

    Du behöver 50 g mörk choklad 75 g smör rumsvarmt 1.5 dl strösocker 1 st ägg litet 3 dl vetemjöl 2 msk kakao 1 msk…

  • Tigerkaka med apelsin

    Du behöver 200 g smör rumsvarmt 2.5 dl strösocker 3 st ägg 3.25 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1.5 tsk bakpulver 1 st apelsin rivet…

  • Kladdkakemuffins

    Du behöver 50 g mörk choklad 70% 2 st ägg 1.25 dl rörsocker 50 g smör 1 dl vetemjöl 3 msk kakao 1 msk espressopulver…

  • Chokladtryffelpaj med mint

    Du behöver Botten: 150 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk strösocker 2 msk kakao 1 st ägg Fyllning: 400 g choklad mörk med mint…

  • Jitterbuggare med choklad

    Du behöver 2 dl vetemjöl 2 msk kakao 1 tsk kardemummakärnor 2 msk strösocker 100 g smör 1 st äggula Maräng: 1 st äggvita 1…

  • Chokladkaka med päron och mandel

    Du behöver 100 g mörk choklad 100 g mandelmassa 100 g smör 2 st ägg 1 dl rörsocker 1 dl kesella 3.5 dl vetemjöl 2…

Scroll to Top