Alla artiklar

  • Kex av digestivetyp

    Dessa kex är mycket enkla att göra och smakar som en nyttig och inte fullt så söt variant av kexen Digestive. Recept från Glutenfritt ? gott och enkelt av Margareta Elding-Pontén, Jure förlag.

  • Fiffis glutenfria kladdkaka

    En helt vanlig kladdkaka går snabbt att baka och är aldrig fel. Denna blir tung och allra godast, tycker jag, när den har svalnat och fått vila i kylen så att den är helt kall. Men det går förstås också bra att äta den ljummen. Recept från Glutenfritt ? gott och enkelt av Margareta Elding-Pontén, Jure förlag.

  • Glutenfria semlor

    Du behöver 50 g jäst för söta degar 150 g smör 5 dl mjölk 2 msk fiberhusk (20 g) 1 dl kvarg eller kesella 4…

  • Citronmousse med vit choklad

    Du behöver 100 g vit choklad 3 dl vispgrädde 1 st ägg 1 st citron rivet skal och pressad saft Garnera med: bär apelsinklyfta Gör…

  • Kycklingspett med mangosalsa

    Du behöver 250 g kycklingfil Marinad: 1 msk olivolja 1 msk jordnötssmör 1 msk pressad citronsaft 1 tsk curry salt Mangosalsa: 0.5 st mango mogen…

  • Paprikakotletter

    Du behöver 2 st gula lökar 2 st persiljerot 1 st grön paprika 250 g champinjoner 4 st kotletter utan ben salt peppar 0.5 tsk…

  • Räksallad med avokado

    Du behöver 75 g glasnudlar 2 st avokado 0.5 st gurka 1 st gemsallad Dressing: 0.5 st chilipeppar grön 0.5 st lime pressad saft 0.5…

  • Vitkålssoppa med rotfrukter

    Du behöver 1 st vitkål efter tycke och smak 1 st purjolök 1 st persiljerot 1 st morot 50 g bacontärningar 1 msk rapsolja 8…

  • Pizza Margherita

    Tänk på att degen ska jäsa i minst 3 timmar.

Scroll to Top