Alla artiklar

  • Kräftbakad laxsida

    Lyxig lax med nordisk smak av kräftor och prästost. Rätten kan förberedas i god tid, sen är det bara att sätta in laxen i ugnen vid servering. Laxens gratängtäcke och den krämiga potatissalladen gör att ingen extra sås behövs.

  • Bruschetta med gubbröra

    En passande förrätt i påsktid är den goda gubbröran med ägg, ansjovis och rom. Servera på en rejäl skiva rostat lantbröd.

  • Tunnbrödsstubbar med rökt fårfiol

    Om du inte får tag på skivad rökt fårfiol går det lika bra med annat rökt kött som exempelvis renstek eller hamburgerkött.

  • Kokta ägghalvor med löjrom

    Du behöver 6 st hårdkokta ägg gärna med extra gul gula 0.5 st rödlök 0.5 dl crème fraîche 50 g löjrom Garnera med: dill Gör…

  • Frittata med laxröra

    Du behöver Frittata: 2 dl potatis eller fryst tärnad potatis 0.5 dl gräslök skivad 0.5 st paprika orange 2 msk smör 8 st ägg 2…

  • Ägg Benedict

    Gott som brunch eller förrätt.

  • Lax med gremolata

    Du behöver 2 st lax portionsbitar salt peppar 2 st citronskivor Gremolata: 0.5 st citron finrivet skal 0.5 st persilja knippa 1 st vitlöksklyfta Servera…

  • Kalvlever med tomat och gröna bönor

    Du behöver 1 st lök liten gul smör till stekning 200 g tomater 200 g gröna bönor 2 skiva kalvlever salt peppar smör till stekning…

  • Champinjonbiffar och ris i tomatsås

    Du behöver 500 g champinjoner 3 skiva fullkornsbröd eller 1 1 2 st ägg 1 st lök liten gul 0.5 st persilja knippa 0.5 tsk…

Scroll to Top