Alla artiklar

  • Pasta med skinka, squash och valnötter

    Du behöver 200 g pasta gärna fullkornspenne 250 g squash 0.5 st purjolök 2 msk olivolja 25 g valnötter 50 g skinka rökt 2 msk…

  • Klyftpotatis

    Knepet med att lyckas med klyftpotatis är att först förvälla den, för då blir den härligt frasig. Med timjan som smaksättare passar potatisen bra till den grekiska lammfärsbiffen, porterkotletterna och biffen i grönpepparsås. Till kycklingfilén är det gott med sesamfrö på potatisklyftorna.

  • Porterkotletter med lingon

    Med porter, svamp, lingon och enbär får kotletterna både en mustig och vild smak.

  • Kycklingfilé med kokos och apelsin

    Kanske låter det konstigt att blanda i marmelad i maten, men den ger en väldigt god apelsinsmak till den här asiatiska grytan med kokos, ingefära och lime.

  • Biff i grönpepparsås

    Biff, grönpeppar, senap, konjak och cornichoner – kan den här krämiga grytan bli annat än god?

  • Grekisk lammfärsbiff i panna

    En stor familjebiff med grekiska smaker. Hur enkelt som helst.

  • Tysk jaktterrier

    En tuffing för jägaren Den tyska jaktterriern har hög jaktlust och stor viltskärpa. Den kräver en fast hand! Efter första världskriget lämnade några aktiva jägare…

  • Whippet

    Sportig och mjuk familjehund Full fart är vad som gäller för whippets på tävlingsbanan. Från början lär de ha varit de engelska kolgruvearbetarnas kapplöpningshundar. Därifrån…

  • Thai bangkaew dog

    En ras på frammarsch i Europa Thai bangkaew dog. När jag föddes hade mina föräldrar en labradorblandning och en katt. Sen blev det pudel, boxer…

Scroll to Top