Alla artiklar

  • Vaniljfudge

    Till det här receptet behöver du en sockertermometer.

  • Marsipangodis

    Du behöver 175 g marsipan gul 175 g marsipan rosa 75 g ljus choklad Garnera med: 25 g mörk choklad strössel Gör så här 1…

  • Chatt med Benny Rosenqvist 19 mars 2015

    Linnéa: Hej Benny! Kommer det att hålla mellan mig och min nuvarande pojkvän? Är allt över mellan mig och mitt ex? Benny Rosenqvist: Kära Linnea!…

  • Aprikoskaka med mandel

    Så här till påsk passar det bra att toppa kakan med aprikoshalvor. Servera kakan nybakad tillsammans med lättvispad grädde.

  • Krämig örtpotatis med spenat

    Du behöver 1 kg delikatesspotatis 5 dl babyspenat löst packad 1 st rödlök liten 3 msk hackad gräslök Dressing: 2 st äggulor 1 tsk pressad…

  • Kräftbakad laxsida

    Lyxig lax med nordisk smak av kräftor och prästost. Rätten kan förberedas i god tid, sen är det bara att sätta in laxen i ugnen vid servering. Laxens gratängtäcke och den krämiga potatissalladen gör att ingen extra sås behövs.

  • Bruschetta med gubbröra

    En passande förrätt i påsktid är den goda gubbröran med ägg, ansjovis och rom. Servera på en rejäl skiva rostat lantbröd.

  • Tunnbrödsstubbar med rökt fårfiol

    Om du inte får tag på skivad rökt fårfiol går det lika bra med annat rökt kött som exempelvis renstek eller hamburgerkött.

  • Kokta ägghalvor med löjrom

    Du behöver 6 st hårdkokta ägg gärna med extra gul gula 0.5 st rödlök 0.5 dl crème fraîche 50 g löjrom Garnera med: dill Gör…

Scroll to Top