Avslutad resa: Boka nu: Underbar helg i London med ABBA Voyage

Följ med oss till den pulserande världsstaden London med höjdpunkten ABBA Voyage, där vi får se ABBA-avatarerna framföra alla älskade superhits!

Nu finns chans att resa med Hemmets Journal till London i höst! Vi har satt ihop en resa med ett mycket centralt boende och något nytt även för dig som är en luttrad London-besökare. Det blir något traditionellt och makalöst gott att äta och dricka, det finns tid att ”bara vara” och göra egna upptäckter, och såklart resans höjdpunkt: den största ABBA-­föreställningen världen någonsin har skådat ABBA Voyage! Se hur ABBA magiskt kommer till liv genom motion capture-teknologin, där linjerna mellan fysiskt och ­digitalt suddas ut. Sjung med i de tidlösa, välkända ABBA-klassikerna!

Dag 1 – Kvällsshopping i London

Transfer från flygplatsen till hotellet, med egen buss och vår svensktalande guide Tina Engström, som väl framme också erbjuder en promenad i hotellets närhet. Det finns tid för ”late evening-shopping” – på torsdagskvällen håller ­affärerna öppet till kl 20. Vill man inte shoppa så finns det gott om pubar och annat trevligt i världsmetropolen London! Vårt hotell St Giles Hotel ligger nära shoppinggatan Oxford street och Covent Garden. Rummen är små men välkomnande, som brukligt är i London.

Härliga inomhusmarknaden Covent Garden ligger nära vårt hotell. Foto: Specialresor

Dag 2 – Abba Voyage Show

Guidad promenad. Förmiddagens teman är den kungliga familjen och The Crown. Det blir klassisk afternoon tea på The Haymarket Hotel, en ­tradition med anor från 1830-talet. Smörgåsar, varma scones med grädde och sylt och sist men inte minst små läckra kakor. Det blir även tid att strosa runt på egen hand i London. Vi tipsar gärna!

På kvällen är det så dags för resans höjdpunkt – ABBA Voyage Show. En och en halv timme med ABBA-avatarerna och ett tiomanna liveband på den specialbyggda arenan. Inne på arenan finns flera mat- och dryckesalternativ.

Kanske vill du se London lite grand från ovan i gigantiska pariserhjulet London Eye? Foto: Specialresor

Dag 3 – Utforska London på egen hand

Idag får du mer tid att utforska London på egen hand. Vi tipsar gärna om sevärdheter. Mot tillägg har du möjlighet att boka Mamma Mia! The Party VIP. Gör din ABBA- helg komplett genom ett ­besök på Nicos Taverna i Docklandsområdet. Det blir show, dans och naturligtvis ABBA-disco. Transport till och från Mamma Mia! The Party ingår ej men vi hjälper till att ordna taxi eller annat alternativ, beroende på antal deltagare.

Om du vill maxa ABBA-upplevelsen kan du boka in ett besök på Mamma Mia! The Party. Foto: Grant Walker

Dag 4 – Besök i Richmond

Vi lämnar hotellet efter ­frukost och på väg till flygplatsen stannar vi till i ­Richmond. Denna gröna stadsdel med sin mysiga ­bykänsla är belägen längs Themsen i västra London. I detta kändistäta område hittar vi även Petersham nursery, en inspirerande livsstilsbutik med handelsträdgård och ­elegant växthus.

Det gröna Richmond i västra London är väl värt ett besök. Foto: Specialresor

Resefakta London 12–15 oktober 2023

Avresa: 12 oktober 2023
Hemkomst: 15 oktober 2023
Pris: 14 620 kr per person i delat classic twin room (två enkelsängar)

Anmäl senast: Boka snarast! Det finns endast 25 platser!

I priset ingår:

  • Flygresa Stockholm–London Gatwick t/r inkl ­skatter och avgifter
  • Busstransfer med svensk­talande guide
  • 3 övernattningar i classic twin room inkl frukost på ­trestjärnig, S:t Giles Hotel i centrala London.
  • 2 guidade promenader
  • Afternoon tea på The ­Haymarket Hotel
  • Sittplatsbiljett till ABBA ­Voyage i block H (row H)
  • Guidad utflykt på hemresedagen till Richmond
  • Resegaranti och färdledare från Specialresor

Tillägg:

  • Enkelrum i tre nätter: 2 080 kr
  • Biljett till Mamma Mia! The Party

Boka så här:

Ring Specialresor på 054-18 89 00 eller boka på www.special-resor.se

Se över ditt reseskydd –avbeställningsskydd och ­reseförsäkring ingår inte i resans pris.

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in resan senast 30 dagar före ­avresa om antalet ­deltagare understiger 20 personer.

Vid frågor kontakta oss på: info@special-resor.se

Ett samarbete mellan Specialresor och Hemmets Journal

Vi reserverar oss för ­eventuella ­program-, pris- och tidtabell­ändringar utanför vår kontroll.

Presenteras av

Scroll to Top