AVSLUTAD RESA: Njut och må bra på Mallorca!

Följ med på en aktiv resa med fokus på hälsa och välmående. Dagarna varvas med olika träningsformer, skön avkoppling och att ha roligt tillsammans!

Är du intresserad av att åka på denna resa? Kolla årsprogrammet för 2022 eller kontakta Johanna Dahl på 076 545 24 66 för att se om den blir av även i år!

Det här är resan för dig som tycker om att röra på dig, hålla dig stark längre och vill ha en aktiv semester men i lugnare tempo. Kanske vill du komma igång att motionera efter ett uppehåll?

Träningen är uppbyggd kring arrangören Springtimes tre hörnstenar: rörlighet (yoga, vattenjympa, stretch), styrka (cirkelträning, core) och kondition (stavgång, joggning, dans och gympa). Med på resan finns flera instruktörer och du kan välja mellan cirka fem pass per dag.

En stående populär aktivitet är vår bergsvandring i bergskedjan Sierra de Tramuntana, som finns med på Unescos världsarvslista under kategorin “kulturlandskap”. En av dagarna gör vi ett vingårdsbesök på en lokal vingård.

Vi bor på Senses Palma Nova Hotel vid strandpromenaden. Vid hotellet finns flera poolområden, snackbar, gym, bastu, jacuzzi och turkiskt bad. Vi tränar på hotellets solterrasser med en härlig vy över strand och hav.

Det finns ett bra utbud av shopping, restauranger och nöjen i närheten och det är inte långt till Palma stad som du enkelt når med buss. Det finns också flera trevliga vandringsleder och golfbanor. Hotellet är endast öppet för personer fyllda 16 och uppåt. Frukost och middag ingår.

AVSLUTAD RESA: Njut och må bra på Mallorca!
Det blir gott om tid för avkoppling också i hotellets poolområde.

Hälsoresa på Mallorca 23–30 oktober 2021

Välj bland dessa träningspass!

Förutom nedanstående finns promenad- och löppass.

Cirkelfys

Ett roligt träningspass för hela kroppen. Vi ­tränar i olika stationer. Ledaren går igenom alla övningar innan passet och visar hur det går att göra dem lättare eller tyngre. Du kan då själv välja hur belastande träning du vill ha samtidigt som du upplever en ­energifull gruppkänsla. Passet inleds med uppvärmning och avslutas med en skön nedvarvning och rörlighet.

Danspass

I detta pass skakar vi loss till härlig musik. Enkel koreografi till låtar som ger bra ­vibrationer och får mungiporna att peka uppåt. Ett riktigt “feelgood-pass”.

AVSLUTAD RESA: Njut och må bra på Mallorca!
Malin Berghagen följer med oss på resan. Hon är en uppskattad och inkännande yogaledare som inspirerar till att utforska yogan och hur den kan hålla kroppen frisk, smidig och stark.

Yoga med Malin Berghagen

Vi utforskar yogan genom Malins mjuka och kärleksfulla guidande. Med bas från ashtanga och hathayogan njuter vi av yogaklasser på terrassen där alla kan vara med, både nybörjare som vana ut­övare. För Malin är yoga en livsstil och hennes syfte är alltid att du ska få möjlighet att hitta din unika väg och våga utvecklas här och nu.

Lär dig gymma

Du får lära dig basövningarna på gymmet. Vi går ­igenom ett helkropps­program som passar dig som vill börja ­träna på gym.

Core

Styrke- och balansövningar för mage, rygg, höft och säte. Du ökar din bålstabilitet och förebygger belastningsskador.

AVSLUTAD RESA: Njut och må bra på Mallorca!
Utsikt från hotellbalkongen!

Resefakta

Avresa: 23 oktober 2021
Hemresa: 30 oktober 2021
Pris: 15 950 kr per person i delat dubbelrum (ej havsutsikt)

I priset ingår:

  • Flyg med SAS från Stockholm eller Köpenhamn till Mallorca t/r, inkl skatter och 23 kg bagage, transfers.
  • 7 hotellövernattningar i vald rumskategori.
  • Halvpension (7 frukostar, 5 middagar och 2 luncher).
  • All träning och föreläsningar enligt program samt bergs­passet.
  • Vingårdsbesök.
  • Springtimes reseledarservice på plats.
  • Yoga med Malin Berghagen.

Boka så här:
Ring 08-545 535 40 eller via hemsidan www.springtime.se

Mejl: info@springtime.se

Läs mer om resan här!

Övriga resevillkor får du vid bokningen.

Vi reserverar oss för program­ändringar, valuta- eller skatte­förändringar som står utanför vår kontroll.

Vi följer noggrant UD och Folkhälso­myndighetens rekommendationer. Researrangörerna anpassar sig och gör allt som de kan för att genomföra på absolut säkraste sätt. 

* Utbud på pass kan variera beroende på antalet deltagare

Ett samarbete mellan Hemamets Journal, Icakuriren och Springtime

Scroll to Top