• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Bettan, 63, om sin hälsosamma livsstil: "Medox är en del av min rutin"

  Nytt år och nya nyårslöften? Kanske vill du förbättra din hälsa för att orka mer i vardagen. Som ett komplement till en aktiv livsstil kan du använda Medox, som är sprängfyllt av svarta vinbär och vilda svenska blåbär. En av de som använder Medox är artisten Elisabeth "Bettan" Andreassen. Här berättar hon om varför.

  Bettan, 63, om sin hälsosamma livsstil: "Medox är en del av min rutin"
  Elisabeth “Bettan” Andreassen, 63, kompletterar sitt aktiva liv med Medox.

  Vad kan du om blåbär? Testa dina kunskaper och ha chans att vinna 12 Medox-askar

  Artisten Elisabeth "Bettan" Andreassen, 63, har haft ett hektiskt år bakom sig med många konserter – däribland Allsång på gränsen och Allsång på Skansen.

  – Sommaren och hösten har varit fantastisk med en bra kombination av shower och ledighet. Det har varit otroligt kul att träffa publiken igen, berättar Elisabeth.

  Men hur roligt det än är att turnera och träffa publiken igen så krävs det att man håller igång kroppen för att orka, även mellan konserterna. Elisabeth har en aktiv livsstil och älskar att vara ute i naturen för att få både vardagsmotion och frisk luft. Dessutom tränar hon med en personlig tränare tre gånger i veckan.

  – Jag känner mig i toppform, och har också tränat ganska mycket under hösten. Padel blir nog nästa grej jag kommer att testa, berättar hon.

  Förutom att träna och promenera kompletterar Elisabeth med Medox, ett kosttillskott med dokumenterade hälsoegenskaper som innehåller extrakt från svarta vinbär och vilda svenska blåbär. Kosttillskottet har blivit en del av hennes dagliga rutin, och hon inleder varje dag med två kapslar Medox när hon äter sin frukost.

  – Jag använder inga andra kosttillskott, utan det är bara Medox som gäller. Det är en del av min hälsosamma rutin, som jag kommer att upprätthålla hela vintern, förklarar Elisabeth.

  9 av 10 är nöjda med upplevelsen av Medox

  Och Elisabeth är inte ensam om att använda Medox. Idag har Medox tiotusentals nöjda kunder. I en kundundersökning de genomförde 2021 gav hela 92% av kunderna Medox helhetsbetyget 4 eller bättre på en skala 1-6. 

  Vad kan du om blåbär? Testa dina kunskaper i ett roligt quiz för möjligheten att vinna en årsförbrukning av Medox (värde 2 772 kronor).

  Klicka här för att komma till quizet! 

  Medox är ett utmärkt komplement till en hälsosam kost och en aktiv livsstil, och används idag av tiotusentals nöjda kunder.

  7 anledningar till att välja Medox

  1. Naturligt innehåll
  Medox innehåller vilda blåbär från Sverige och svarta vinbär – två superbär med många goda egenskaper.

  2. Immunsystemets normala funktion
  Medox-kapslarna innehåller svarta vinbär som bidrar till immunsystemets normala funktion.

  3. Förbättrad syn
  Blåbären innehåller bland annat nyttiga antocyaniner som bidrar till ögonens normala funktion och synförmåga. Visste du att blåbär är bra för synen? Testa dina kunskaper om blåbär här!

  4. Musklernas normala funktion
  Fysisk aktivitet och en varierad kost kan med fördel kombineras med Medox, som innehåller svarta vinbär vilket bidrar till normal muskelfunktion.

  5. Blodcirkulationen
  En normal blodcirkulation får du genom en sund och aktiv livsstil samt en hälsosam kost, men även blåbärens antocyaniner kan bidra till blodkärlens normala funktion och en normal perifer blodcirkulation. 

  6. Den viktiga kolesterolbalansen
  Medox är proppfullt med svenska vilda blåbär, och forskning har påvisat att bäret kan därför bidra till en normal kolesterolbalans och sunda blodfetter – kombinerat med en varierad och hälsosam kost samt undvikande av stora mängder alkohol och rökning.

  7. Spara 20% och få fri frakt med Medox prisvärda och populära OPTIMAL-paket
  När du prenumererar på Medox kan du välja mellan tre olika paket, däribland det populära OPTIMAL-paketet. Vill du få hjälp att hitta rätt paket för dig kan du kontakta Medox kundtjänst för att få rådgivning.

  Vinn årsförbrukning av Medox 

  Just nu kan du vinna en årsförbrukning av Medox (12 askar till ett värde av 2 772 kronor) genom att testa dina kunskaper om blåbär. Deltar du i quizet får du även ta del av ett prova på-erbjudande där du får prova Medox gratis i 30 dagar (porto på 78 kronor tillkommer).

  Klicka här för att komma till tävlingen! 

  Lycka till!

  Medox säljs på Medox hemsida, Apohem, Apotea, Apoteket, Kronans Apotek och Life.

  Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!