• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Är jag på rätt väg i livet?

  Hej Benny!

  Förra året vågade jag ta steget efter många år av ovisshet. Jag började läsa och trivs väldigt bra med det. Men nu har jag börjat oroa mig mer och mer för praktiken, som jag ska göra i höst och om den kommer att leda till något jobb efter utbildningens slut. Jag oroar mig för att inte kunna prestera till belåtenhet, så att de blir nöjda med mig.

  Hittar jag något jobb? Trivs inte på för stora ställen. Måste kännas personligt. Blir det på ett privatägt ställer eller kommunal regi?

  Min pappa gick bort förra året och jag ser det som ett tecken från honom att jag började läsa. Det känns som han är med mig och jag pratar ofta med honom. Kan du se om det stämmer? Mår han gott nu och hade han någon som hämtade honom när det var dags? Jag hann tyvärr inte fram i tid.

  Nystart

   

  Bennys svar: Du ställer för högra krav på dig själv, du kommer att leverera fantastiskt bra på din praktikplats! Du får uppskattning och bevis på att allt har fungerat alldeles utmärkt. Din utbildning har även gett mycket mer än det, du har växt så mycket som människa. Det är nog den bästa belöningen på ett väl utfört arbete.

  Du kommer att få en anställning väldigt fort, i kommunal regi. Efter en tid kommer du att söka dig till den privatägda sfären och få ett arbete där.

  Din pappa är din skyddsängel, han finns runtomkring dig och puttar dig i den riktning han önskar. Det var hans mor, din farmor, som hämtade honom till andra sidan, de har en del att reda ut. Det var ingen enkel relation de hade. Jag önskar dig lycka till med att ha hamnat på rätt väg!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!