• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Var det min sons öde att dö ung?

  Hej!

  Jag undrar om du kan hjälpa mig att få någon typ av svar? Det gäller inte mig och min framtid, för jag vill inte veta något om vad som ska hända mig. Det är inte intressant. Utan min fråga gäller min fantastiska, fina, vackra och underbara son, som förolyckades för en tid sedan och lämnade mig i outsäglig sorg. Han blev bara 15 år.

  En olycka, som hände på ett ögonblick. Hade han varit någon sekund sen, hade det aldrig hänt. Eller hade det? Var detta hans förutbestämda öde? Att bara finnas hos mig i dessa futtiga 15 år?

  Var är han nu? Vem är med honom? Ser han mig? Sin familj och syskon? Pappa? Träffas vi igen? Är han ledsen att vi inte är tillsammans? Vad kan jag göra, för att han ska förstå om han kommer till mig?

  Var ärlig i ditt svar, jag vill inte ha det inlindat.

  Mamma i sorg


  Bennys svar: Det första jag ser är en bild av en pojke på cykel. Jag vet inte vad det betyder, men jag ser att han kommer cyklande. Det som hände var din sons öde. Han liv var förutbestämt att bara vara i 15 år. Mer tid på jorden behövde han inte, även om det naturligtvis är oerhört smärtsamt för de som är kvar. Men han var färdig med jordelivet, det var dags.

  Du är inne i en svart sorg, allting har rasat för dig. Men du ska veta att din fina pojke finns runtomkring dig, du är inte ensam, även om det känns så. Han är där du är. Prata högt med honom, om stort och smått. Med tiden kommer du att se honom, höra honom, få tecken från honom.  Var bara öppen, se dig omkring med nya ögon.

  Din pojke är på andra sidan med familjemedlemmar. De tog emot honom med stor glädje. Han är inte ledsen, han har det bra, med kärlek, lugn och ro. Men han blir ledsen när han ser dina tårar, sä glöm inte att din son är bara en liten bit i från oss, i andevärlden... Kärleken finns alltid kvar. Det är klart att ni kommer att träffas igen!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!