• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vad hände med vår kärlek?

  Hej Benny!

  Jag träffade en man för 3 år sedan på en midsommarfest. Vi fattade tycke för varandra direkt. Vi umgicks intensivt i tre veckor, tills han skulle resa till sitt hemland. Vi skrev till varandra och han bjöd mig till hans land. Jag åkte på vinst och förlust. Han friade till mig och jag svarade ja. Sen följde han med mig tillbaka till Sverige och vi gifte oss.

  Allt gick väldigt fort. Vi hann förlova oss och gifta oss inom ett år! Nu har tre år gått och jag känner mig olycklig i vårt förhållande. Vår kärlek och respekt för varandra har försvunnit. Hade vi för bråttom? Men han sa vi var "soulmates"! Vår kärlek var passionerad i början. Men nu finns inget kvar, känns det som.

  Kommer vi att hitta tillbaka till varandra? Jag går i tusen bitar...

  Krossat hjärta


  Bennys svar: Han är inte din själsfrände, för en sådan kärlek varar hela livet ut. Mannens och ditt förhållande är långsamt på upphällningen, det är svårt att få en passion att bli kärlek. Vissa lyckas och då blir det fantastiskt. Andra lyckas inte. Passion har två färger, rött och svart, himmel och helvete. Du kommer att ta dig ur det helvete du befinner dig nu och träffa din riktiga själsvän.

  Det är en yngre man, inte svensk. Han är mycket varsam med sin kärlek till dig. Han vågar tro på kärleken och han tror på dig. Öppna du också ditt hjärta, du har ett fantastiskt liv framför dig.

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!