Du var med om en nära döden-upplevelse

Jag är en 80-årig kvinna som har upplevt något konstigt. Var inlagd för en tarmoperation. Jag var verkligen dålig. Jag sövdes ner och var säker...

Jag är en 80-årig kvinna som har upplevt något konstigt. Var inlagd för en tarmoperation. Jag var verkligen dålig. Jag sövdes ner och var säker på att dö. Istället fick jag uppleva något egendomligt. Upplevde att jag färdades i en vagn i rasande fart uppåt. Jag kom fram till ett ställe som var så gudomligt vackert. Där var så tyst, men barn dansade på ängarna bland blommor och fjärilar i massor. Blev nästan besviken när jag vaknade i min säng. Nu undrar jag: Kan det vara en nära döden-upplevelse? Skulle vilja höra din åsikt!

Benny svarar:

Kära “Tacksam för svar”, vilken vacker upplevelse du har haft. Det finns ju en himmelsk resebyrå och den har du anlitat. Det roliga med den är att den är gratis och när man kommer tillbaka blir inget sig likt. För det du varit med om är mycket riktigt en nära döden-upplevelse. Det mest fantastiska med det är att man inte har någon rädsla för att leva och inte heller för att dö.

 

Jag har själv haft en sådan upplevelse och ser fram emot att lämna det här livet när den dagen kommer, men för tillfället tycker jag att det är mer spännande att leva. Det tycker tydligen du också, men framför allt är du inte färdig här. Så din biljett är ännu inte beställd till hemresan till andra sidan.

Scroll to Top