• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så blir 2020: Stort årshoroskop från Heikki Vesa!

  Ett nytt spännande år har tagit sin början! Vad väntar dig under 2020? Kanske byter du jobb eller möter en ny rar vän. Har du tur ler spellyckan mot dig och du vinner med hjälp av ditt eget lyckonummer. Här i Heikki
  Vesas efterlängtade horoskop finner du svaren. God fortsättning på det nya året!

  Så blir 2020: Stort årshoroskop från Heikki Vesa!

  Väduren
  20/3-19/4

  KÄRLEK
  Du tillhör ett vänligt tecken och vill gärna vara generös med ditt sätt att önska kärlekslycka till alla i din omgivning. Resor och något som har med transporter att göra kan vara den tändande gnistan till kärlekslycka om du nu söker en ny och kär vän. Så du bör ha ett tryggt och rart kärlekens år framför dig. Det riktigt sjuder av kärleksspänning runt om dig.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Nästan alla av de tolv stjärntecknen som finns ska vara till din fördel. Men allra bäst och kärast av dem alla är Vattumannen och Lejonet. Sprid kärlek och den kommer att älska dig.

  ARBETE
  Du passar väl som arbetsledare och i egen verksamhet än bättre. Du är intresserad av att få komma ut och resa till nya platser och att där finna idéer till verksamhet på din hemort. Du är mycket omtyckt och tycker om att umgås med både de dina och arbetskollegor. Stor lycka finner du om du använder ditt konstnärliga sinnelag i ditt arbete. Våga vara dig själv!

  EKONOMI OCH SPEL
  Visst klarar du din ekonomi på en bra nivå under detta ditt nya år. Vill du testa ett spel så kan det vara genom spel på sifferspel som din bästa vinstchans finns. Så tro på dig själv och vinsten blir din.

  LYCKOSIFFRA: 5


  Oxen
  20/4-20/5

  KÄRLEK
  Mina stjärnor tror att du ­finner just den kramgoa ­kärlekens vän som du så länge har önskat dig. Har du just en sådan fin vän vid din sida så ska du naturligtvis krama ­denna i bästa kramighet. ­Kanske är det i ett kök eller en restaurang som du finner din bästa kärlekslycka. Vill du åka på en resa med din vän så är det ett bra val för er att göra. Våga tro på kärleken!

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Jungfrun, Skorpionen och ­Fiskarna skänker dig raraste kärlekslycka. Men med ditt så trygga sätt så ska du se att du även finner både glädje och fina kärleksinviter från de ­övriga stjärntecknen.

  ARBETE
  För dig gäller det att du ska tro och lita mest av allt på dig själv och de idéer du skapar och sedan genomföra dem. Du har ett verkligt fint tänkande som även gäller inom konst och vackra ting samt inredningar, så våga föreslå det som du finner vara som bäst i diskussioner om arbetsfrågor och nyanskaffningar. Du är faktiskt litet av en trollkarl.

  EKONOMI OCH SPEL
  Mina stjärnor tror att du ska vara försiktig i ditt sparande och istället för värdepapper låta dina pengar få växa sakta på ett bankkonto. Vår och sommar är dock en fin tid för investeringar i värdepapper. En lott kan ge vinst.

  LYCKOSIFFRA: 8 

   

   

  Tvillingarna
  21/5-20/6

  KÄRLEK
  Kärleken kan vara en aning av ombytlig så vill du ha en ny vän så kan det vara rätt av dig att se dig omkring i utbudet av nya kärleksmöjliga anrop som finns runt om dig. Har du dock en kär vän som du gillar så fortsätt att kramas tillsammans och bygg er än starkare ihop för en härlig tid i kärlekslivet Att resa till ett nytt mål kan vara det som ger dig den extra spänningen i livet som du vill ha.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Vattumannen, Vågen och Skytten finner dig åtråvärd i kärlekslivet. Du har ett leende som väcker känslor och förhoppningar hos andra och kanske är det därför kärleken är så framgångsrik för dig.

  ARBETE
  Du har ett tekniskt sinnelag och tillsammans med en konstnärlig inramning i ditt tänkande kan du finna bästa chansen till arbetslycka. Många födda i tecknet vill starta egen verksamhet och kanske är det ett bra val för dig. Under sommaren tycks du få det extra bra och med ditt så raska sätt får du höra andras beröm.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du ska ha ett stabilt och bra år för att klara dina åtaganden inom ekonomi. Du har ett sparsamt sätt utan att för den sakens skull vara snål. Spel på hästar kan vara ett bra vinstval för dig, men spela sparsamt.

  LYCKOSIFFRA: 2

   

  Kräftan
  21/6-21/7

  KÄRLEK
  Var dig själv i ditt umgänge med din familj och dina vänner. Använd dig av ditt vänliga och hjälpsamma sätt och lyssna till andra och deras problem så vinner du tacksamma hjärtan. Den du har vid din sida ska vara en härligt fin vän. Är du fri och söker ny kärlek kan året skänka dig mer kärleksfulla händelser än vad du vågar tro är möjligt.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Kräftan, Fiskarna och Jungfrun kan vara de av alla stjärntecken som skänker dig en stark och kärleksfull samhörighet. Till alla de övriga stjärntecknen ska du vara aningen avvaktande på ett diskret sätt.

  ARBETE
  Är det så att du under detta ditt 2020 vill byta jobb finns lyckan inom vården eller ett
  arbete med resor. Du kan även ha fin framgång inom något som har med planering av
  arbetstjänster att göra. Är det så att du hör till dem som kan sköta sitt arbete hemifrån är du extra lyckosam. Följ bara ditt eget inre jag så får du din efterlängtade arbetslycka.

  EKONOMI OCH SPEL
  Visst klarar du din ekonomi på en bra nivå, men den kan faktiskt stundtals vara ganska så svag. Under de stora helgerna kan du ha din bästa vinstchans. Börja planera och tro så starkt att du får en verklig vinst.

  LYCKOSIFFRA: 5

   

   

  Lejonet
  22/7-22/8

  KÄRLEK
  Du har ett riktigt romantiskt och vägvinnande sätt och det kan vara i samband med att du besöker ett nöjesfält av något slag som du möter chansen till kärleken. Att få göra en resa kan vara det som är mest spännande för dig och kanske åker du med vännen din till en vacker plats som har kulturella inslag. Vill du ha en ny vän så är året verkligt rart för dig.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Vågen, Skytten och Vattumannen bör vara dina käraste och kramigaste av alla stjärntecken. Tillsammans så bygger ni er en stark och kärleksfull framtid om ni så önskar.

  ARBETE
  En mer lättsam tid kommer att infinna sig för dig i ditt arbetsliv. Det kommer bli så skönt och avslappnat för dig med allt som gäller arbetet. Kanske är det just du som leder din arbetsplats och i så fall gör du det bra. Om du vill genomföra förändringar i din arbetsmiljö är det rätt tid att genomföra dem nu under solåret, siar stjärnorna.

  EKONOMI OCH SPEL
  Det här året ger dig trygga inkomster och vill du testa ett spel tillhör du vinnarna. Lejonets stjärntecken har nämligen nu under solåret mycket goda vinstchanser. Spela på hästar och sifferspel så blir vinsten din.

  LYCKOSIFFRA: 9  Jungfrun
  23/8-22/9

  KÄRLEK
  Är det så att du nu under ­detta ditt nya år kommer att möta någon som har sitt intresse riktat inom båtar och sjöresor så har du funnit din kärlekslycka. Du kan även finna din kärlekslycka inom ett vårdområde och kanske inom ekonomi. Det blir tydligen mycket skratt och sång runt om dig, så
  kanske är det inom teaterliv som du finner livet vara som bäst.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Oxen, Stenbocken och ­Vattumannen är dina bästa vänner för raraste kärlekslycka. Tillsammans så har
  ni mycket av glädje och ­trivsamma äventyr som ni kan bygga till en yra av framgång.

  ARBETE
  Vad gäller arbetet så bör det vara bra och tryggt. Visst kan det ibland uppfattas som rutinmässigt, men musik och något som stjärnorna tror har med konst att göra är tydligen ett bra inslag i din arbetsmiljö. Man litar på dig och det arbete som du uträttar och du får höra eloger om din insats. Är du road av matlagning så kan även det ge dig fin framgång.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi borde du kunna sköta på ett bra och inkomstbringande sätt. Sommaren och senhösten kan vara just den tid då du har lyckan med dig att få in en fullträff i ett spel och bästa val är för dig är ett sifferspel.

  LYCKOSIFFRA: 3  Vågen
  23/9-22/10

  KÄRLEK
  Kärleken riktigt blomstrar i ditt stjärntecken, så här gäller bara en lyckosam och rar tid för dig. Familjen är det viktigaste för dig och din vän och barn blir verkligt rart omfamnade av dig. De finner dig vara den bästa av alla, så fortsätt att vara dig själv. Ta tag i kärleken, råder stjärnorna. Den är den viktigaste och mest helande kraften.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Oxen, Tvillingarna och Vattumannen tycks vara årets bästa att få kramas tillsammans med. Det är det rara som bygger er starka, så tala bara om rara händelser så får ni uppleva verkligt sann lycka.

  ARBETE
  Det kan vara inom affärsliv som du får bästa utdelning eftersom du har ett bra affärssinne. Kanske funderar du på att skaffa dig en egen affärsrörelse och det är i så fall inte dumt att genomföra. Ingår något som har med vatten och båtar att göra i ditt arbetsliv så kan det vara en verkligt fin chans för dig till att tjäna stora pengar. Vågar du så är det ett bra val.

  EKONOMI
  Det kan kosta en del med resor, men du tycks vara sparsam. Vill du testa ett spel så kan det vara genom ett spel på fotboll eller bingo som din bästa vinstchans finns. Du har bäst lycka under dagar med ojämna tal.

  LYCKOSIFFRA: 5

   

   

  Skorpionen
  23/10-21/11

  KÄRLEK
  Du ska redan ha det så gott och kärleksfullt med din vän. Har du ingen bestämd vän så ska du avvakta sommaren och hösten, som kan vara just den tid där kärleken kommer in i ditt liv och tänder till ditt hjärta i extrasnabb klappning. Det kan ha med en kort resa att göra eller så har det med ett resecentrum att göra när du möter din hjärtevän.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Vågen, Fiskarna och Stenbocken är de stjärntecken som finner dig vara som kärast. Det är mer av skratt och glädje mellan er, så väljer du en vän av de ovanstående så finner du kärlekslycka.

  ARBETE
  Inom ett vårdområde skulle du trivas bra, men även inom en skola och utbildning är du lyckosam. Du har en fin iakttagelseförmåga och kanske skulle det kunna användas inom kriminalvården. Det som har med EU och utlandet att göra kan vara det som du finner bli som allra bäst och mest spännande för dig inom arbetslivet. Så följ upp de idéer som du har.

  EKONOMI OCH SPEL
  Det här året kan medföra att du gör en del förändringar i ditt boende och det kan kosta en del, men det är inte mer än att du har kontroll över din ekonomi. Det är med köp av värdepapper och lotter som du har din största vinstchans.

  LYCKOSIFFRA: 6

   

   

  Skytten
  22/11-21/12

  KÄRLEK
  Kärleken ska kunna skänka dig fina och rara möjligheter till sköna möten och det kan vara på överraskande trivsamt sätt. Nya vägar öppnar sig för dig och det tyder på att om du vill ha en ny vän vid din sida så kan det vara fullt möjligt att nu under året finna din hjärtevän att leva tillsammans med under många års tid. Du ska ha en period av bästa och käraste rarhet under året.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Tvillingarna, Lejonet och Vattumannen är de mest kärleksfulla för dig att kramas med under året och bygga ditt liv tillsammans med. Och som född i Skytten vill du gärna tänka på nya spännande äventyr.

  ARBETE
  Som arbetsledare skulle du passa bra, men stjärnorna tror inte att du kan komma att få del av ett erbjudande om annat arbete som antagligen är litet roligare. Har du ett intresse som berör fritidsaktiviteter som har med båtar eller bilar att göra så kommer det här året att ge dig framgång inom detta, siar stjärnorna.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi klarar sig men stundtals finner du dig sakna medel för inköp. Då gäller det att spara. Vill du testa ett spel så är det vid spel på hästar som din bästa vinstchans finns. Under senhösten kan vara din bästa tid för att lyckas vinna i spel.

  LYCKOSIFFRA: 7

   

  Stenbocken
  22/12-20/1

  KÄRLEK
  Har du redan en vän vid din sida så är det tillsammans med denna som du ska fortsätta och bygga din kärlekslycka med. Är det så att du ska välja dig en ny vän så är det en äldre vän som skänker dig den bästa lyckan. Man kan lita på dig och du har klart bra tankar och åsikter – så omtyckt, det måste du bli. Planer på nya resor skänker glädje.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Oxen, Kräftan och Jungfrun bör vara dina bästa och käraste att bygga ditt liv tillsammans med. Låt kärleken vara det viktigaste i ditt liv, så får även du uppleva fin kärlek.

  ARBETE
  Du hör till de lyckosamma inom arbetslivet under året. Vill du ha en ny tjänst så tror mina stjärnor att det är fullt möjligt för dig. Resor och språk kan också ge framgång. Du har ett pedagogiskt och fint sätt, så du blir nog en favorit om du väljer att arbeta med barn. Du hör till dem som blir framgångsrika under året och oavsett vilket arbete du har så blir du omtyckt.

  EKONOMI OCH SPEL
  Även om du under året kan tycka dig ha en sämre ekonomi så är det ändå ingen fara. Du kommer att klara dig gott, anser stjärnorna. Kanske har du lyckan med dig vid köp av en lottsedel. Spel i jultid ger bäst vinstchans.

  LYCKOSIFFRA: 5  Vattumannen
  21/1-18/2

  KÄRLEK
  Du kommer nog att få flera av dina vänner att tänka på dig med kärleksfulla tankar. Det kan tyda på att du söker dig efter ny spännande kärlek. Har du redan en för dig trygg och romantiskt skön vän så ska du naturligtvis fortsätta ert förhållande. En resa till en storstadsmetropol ger lycka. Var dig själv och njut av vännernas kära ord.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Tvillingarna och Vattumannen ska vara de bästa av alla stjärntecken för dig att få umgås kärleksfullt med och tillsammans så har ni det säkert både roligt och rart trevligt.

  ARBETE
  Är du den som driver eller ­leder din arbetsplats så är det nu under året som du löser de knutar som kan uppstå inom arbetet och det blir till fin framgång för alla på din arbetsplats. Det kan stundtals vara så att de idéer du skapar kan vara litet väl vågade i ­andras ögon. Men faktiskt är det så att du får rätt, även om det kan vänta på sig innan ­resultatet uppvisas.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du ska klara din ekonomi bra och det trots att du, som alla andra, har stora utgifter. Vill du testa ett spel så kan lotter vara bästa val. Varför inte ­önska dig en lott i gåva med siffran ett i? Då har du stor chans att vinna.

  LYCKOSIFFRA: 1  Fiskarna
  19/2-19/3

  KÄRLEK
  Stjärnorna ser att du har ett charmfullt sätt och kan få nya möjligheter till kramar under året om du så vill ha. Visst vill du väl det, men är det så att du redan har en kär vän så stannar du helt enkelt upp och trivs så rart tillsammans med din vän. Kan det vara så att du har för avsikt att påbörja en utbildning så kan du i samband med detta få dina ögon att tindra så rart.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Oxen, Jungfrun och Stenbocken är dina käraste vänner. Lita till dem så får du utdelning i och av livets bästa skeden. Stjärnorna anser att du har ett lyckosamt år framför dig i allt vad kärlek heter.

  ARBETE
  Det redan invanda och trygga är det som får dig att fungera bäst. Det talas dock om att du kan få chans att göra en förändring inom arbetslivet. Böcker och vackra naturmiljöer kan vara det som kan-tar ditt år och det till glädje. Kanske skulle du ha arbete som har med böcker att göra då du har ett så fint språksinne.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du får bättre inkomst under året och kan avbetala på skulder. Kanske kommer lyckan med ett spel som har med lotterier att göra. Använd ditt lyckotal rätt och du får skön vinst att hämta ut till din börs.

  LYCKOSIFFRA: 2

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!