KLART: Sanna Nielsen leder Allsång på Skansen 2020

Sanna Nielsen började som programledare för Allsång på Skansen sommaren 2016, då hon tog över efter Petra Marklund. Nu står det klart att Sanna fortsätter...

Sanna Nielsen började som programledare för Allsång på Skansen sommaren 2016, då hon tog över efter Petra Marklund. Nu står det klart att Sanna fortsätter som programledare även sommaren 2020, meddelar SVT i ett pressmeddelande.

– Att vara allsångsledare på Skansen är det bästa sommarjobbet jag kan tänka mig och jag är väldigt glad över att få chansen att fortsätta en säsong till, säger Sanna Nielsen, programledare för Allsång på Skansen.

– Vi är mycket glada över att Sanna Nielsen tackat ja till ytterligare en säsong av Allsång på Skansen. Hennes värme, genrebredd och omedelbara kontakt med publiken både på Skansen och i rutan gör varje sändning till något unikt, säger Per Rådelius, projektledare för Allsång på Skansen.

Under de fyra somrar som Sanna Nielsen varit programledare på Skansen har det aldrig regnat under sändningstid, vilket kanske bådar gott inför nästa sommars fortsatta sändningar med Sanna Nielsen som frontfigur.

Scroll to Top