Fredrik__Isaksson_-1245b_258979.jpg
Från missbrukare till pappa och miljonär
För fyra år sedan missbrukade Fredrik både droger och alkohol. Han saknade bostad och hängde med a-lagarna på parkbänken. Men så mötte han kärleken. I dag är han sambo, pappa – och nybliven Lottomiljonär.
hjpris5puff.jpg
Kandidat nr 5: Hans Bengtsson i Ryd!
För Hans Bengtsson är järnaffären en livsstil. Han står alltid redo att hjälpa till med trasslande verktyg, läckande slangar och underfundiga presenttips. Hans är en av kandidaterna till HJ:s stora pris!
surropuff.jpg
Så hjälpte hon sina vänner att få barn!
I elva år kämpade Hannah och Jesper förtvivlat för att få bli föräldrar. Gång på gång möttes de av nya besvikelser. Men när väninnan Josephine såg deras tårar och sorg gav hon dem ett radikalt erbjudande.
bibbipuff.jpg
Bibbi fann sanningen om sin morfar
Bibbi Brorsson hittade sin morfars klippbok och då kom en helt okänd sida om honom fram. Han verkade ha varit värsta James Bond som ung. Han hade varit en spion!
sdlbjt2Lf-QlYw-nh_253740.jpg
Holly sände the Railroad Killer till döden
Seriemördaren Rafael Resendez Ramirez satte skräck i hela USA i slutet av 1990-talet. Ramirez kom i media att kallas the Railroad killer eftersom alla offer som kom i hans väg mördades intill ett järnvägsspår, i flera fall föregicks mordet av en våldtäkt. Själv hoppade Ramirez på tåget och drog vidare.
appelpuff.jpg
Baka höstens godaste äppelbullar!
Nu är det äppeltider så passa på att baka dessa ljuvliga äppelbullar med mandelmassa, kardemumma och kanel. Försvinnande goda!
josefinflorin.jpg
Vinn biljetter till Florin & Josefin!
38-åriga Josefin blev kär i den 22-årige rumänske tiggaren Florin. Nu lottar vi ut 20 biljetter till Florin & Josefin, filmen om deras fantastiska kärlekshistoria.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept