dragar.jpg
Esters pappa valde att bli kvinna
Ester Roxberg var vuxen när hennes pappa Åke berättade att han egentligen var kvinna. Plötsligt hade hon inte längre en pappa. Men föräldern Ann-Christine fanns ju fortfarande.
Kyrkoherden Åke längtade efter att vara kvinna
ngen anade att kyrkoherden och familjefadern Åke Roxberg inom sig närde en intensiv längtan att bli kvinna. Först när han närmade sig 60 vågade Åke till slut ta steget att börja leva som Ann-Christine.
drag.jpg
Bjud på semmelfläta med rostad nötfyllning!
Den här härliga flätan är inspirerad av semlan och är fylld med en ljuvlig nötkräm! Perfekt om du vill bjuda många på fika.
dragar.jpg
Vad kan gammelfarfars jukebox vara värd?
I åratal var den hennes pappas ögonsten. Numera står den gamla polyfonen – föregångaren till jukeboxen – på hedersplatsen hemma hos Annika Elmström och hennes familj. När Antikrundan kom till Bosjökloster i Skåne passade hon på att få den värderad.
dragar.jpg
Snart får vi äntligen höra ljudet av våren!
Får man drömma om våren redan nu? Ja, det måste man ju få göra. Och faktum är att det inte dröjer så där väldigt länge innan vi får höra lärkans drill, tranans vingslag och staren, som övar på skalor!
drag.jpg
Hemmagjord potatisgnocchi med bacon och salvia
Gnocchi är inte så svårt att göra som man kan tro och det blir fantastiskt gott ihop med stekt bacon och salvia. Prova idag!
dragar.jpg
Mössen är tillbaka - med andratassbutik!
Indiskt och återbruk för små möss. Det anonyma konstnätverket Anonymouse har öppnat en ny liten butik och restaurang i Malmö – "Emmus-second paw" och en restaurang med indisk mat.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept