drag.jpg
Underbar jultårta med pepparkakor och lingonfyllning!
Den här imponerande jultårtan är riktigt tjusig på julbordet! Den är dessutom ganska enkel att göra, här hittar du receptet!
dragar.jpg
Trävillan fraktades över 100 mil på pråm
När Jette inte ville komma till huset fick huset komma till Jette. För tre år sedan hittade Jettte Hillevig sitt drömhus i ett tidningsreportage och blev blixtförälskad. Men problemet var att huset låg i Sundsvall och hon bor på Listerlandet i Blekinge …
mariadela.jpg
Marias hyresprojekt slutade i kärleksyra
Maria Eriksson i Uppsala ville förändra sitt liv och började hyra ut delar av sitt hem till främlingar. När hon valde att hyra ut sin toalett för en tia fick hon en del uppmärksamhet av kvällstidningarna. Och det ledde henne till den stora kärleken.
P3.jpg
3 december: Vinn en vacker matta och pläd från Pappelina!
En lycklig vinnare kommer att få den här vackra, svensktillverkade mattan och en mysig pläd från Pappelina. Var med och tävla i Hemmets Journals stora julkalender varje dag!
SGG33.jpg
Nytt avsnitt av Skönt Grönt Gott: Julklappstips!
I senaste avsnittet av Skönt Grönt Gott bjuds det på julklappstips av alla dess slag. Lyssna och låt dig inspireras!
SenapDragar.jpg
Gör egen senap till julskinkan!
Äppelmoset ger senapen en len och rund smak, mängden kan du variera efter tycke och smak. Ett gott litet tillbehör som behöver stå ett par dygn i kylen. Så det är bara att sätta fart!
dragar.jpg
Lili & Susie inledde artistkarriären i 7-årsåldern
Systrarna Lili och Susie Päivärinta slog igenom stort som artister på 1980-talet och de har aldrig slutat med musiken. Just nu är de aktuella i tv i Så mycket bättre och de tror att "deras årtionde" är på väg tillbaka och lovar att de har fler hitlåtar på lager.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept