Alla artiklar

  • Pitapizza

    Du behöver 2 st pitabröd 1 dl pizzasås från burk 100 g skinka 50 g pizzaost riven 1 tsk oregano torkad 2 tsk olivolja 1…

  • Lövbiffswok

    Du behöver 400 g lövbiff 1 msk rapsolja + 1 msk 1 st wokgrönsaker påse frysta 3 msk ostronsås eller soja 1 dl vatten salt…

  • Susanne, 53: Min trötthet är som bortblåst

    Susanne Fogelberg i Skövde var inte medveten om att hon hade högt blodtryck. Tröttheten och orkeslösheten trodde hon berodde på andra faktorer, som stress…

  • Det här paret återskapar scener från Disneys 101 dalmatinerna

    Vilken nostalgitripp de här bilderna bjuder på! Ett yngre par förlovar sig och rekonstruerar scener från 101 dalmatinerna.

  • Gör det själv-tips: Pyssla med tapet och papper

    Det är roligt att förvandla saker! Gamla karamellburkar och förpackningar blir kalasfina med hjälp av lim och papper. Klä tidningsställen med en snygg tapet, gör en fin mobil eller skapa färgglada flaggor och vimplar. I tapetaffären kan man ofta köpa rullar med utgående mönster för en billig peng.

  • Trebarnspappan Mikael fick besked om Alzheimer – vid 41 års ålder

    Att något var fel med Mikael, det hade märkts länge. Men att det skulle vara Alzheimers sjukdom var inget varken han eller hustrun Eva ville tro. När beskedet kom rasade allt – men de bestämde sig snabbt för att sjukdomen inte skulle få ta över deras liv.

  • Lingonrutor med kardemumma

    Enklare än så här blir det nog inte att ?svänga ihop? en frestande ­bärkaka. På hösten kan man passa på att njuta av lyxen att baka med färska bär, men under resten av året går det lika bra med frysta.

  • Lingonkolasås

    Du behöver 5 dl mellangrädde 1 dl rörsocker 1 dl ljus sirap 1.5 dl lingon färska eller frysta Gör så här 1 Koka upp grädde,…

  • Kanelparfait med lingonkolasås

    Frysta lingon med ­tjinuskisås är en klassiker. Här har jag ­istället valt att blanda lingonen i kolasåsen, en härlig kontrast mellan det söta och syrliga. Till den varma såsen passar en len och krämig kanelparfait perfekt.

Scroll to Top