Alla artiklar

  • Petra-Elsas kola (av Elisabeth och Petra i Gällivare)

    Du behöver 60 g margarin 4 msk sirap 1.5 msk kakao 7 msk socker 4 msk mjöl 1 tsk vaniljsocker Det här behövs: Gör så…

  • Frusen dajmtårta (av Charlotte i Kristianstad)

    Du behöver 6 st ägg 5 dl socker mandel hackad 5 dl vispgrädde 2 msk punsch 2 st dubbeldaim hackad Det här behövs för ca…

  • Nötpaj

    Blanda helst ett par sorters nötter när du gör den här underbara dessertpajen. Bjud den med frukt och vispad grädde smaksatt med lite apelsinlikör.

  • Desserttårta med chokladmousse

    Oemotståndligt god! Underst en botten med mandelmassa och creme fraiche, sedan ett mäktigt täcke av chokladmousse. Du får får en ljuvlig tårta att bjuda som dessert eller till kaffet på maten.

  • Rabarber med sydländsk touche

    Av den första späda rabarbern lagar vi en riktigt smaskig dessert med sydländsk touche. Det är den italienska paradefterrätten panna cotta som inspirerat oss.

  • Frusen Zabaione

    Ljuvlig dessert – inte minst efter en het pastamiddag. Originalreceptet till zabaione kommer från Italien, där den skummiga vinkrämen serveras varm eller kall i portionsglas.

  • Glassfyllda apelsiner

    Sugen på något sött efter maten? Fyll apelsiner med en läcker glassmet och ställ hela härligheten i frysen. Så gör man på Menorca, Mallorcas grannö.

  • Äppeltårta upp-och-ned

    Den här äppeltårtan hör till familjens riktiga favoriter och den står därför ofta på bordet hos oss.

  • Goda pajen (av Monica i Kalmar)

    Du behöver Pajdeg: 2.5 dl vetemjöl 0.5 dl florsocker 150 g margarin Fyllning: 175 g mandelmassa rabarber eller andra bär så det täcker formen 2…

Scroll to Top