Alla artiklar

  • Örtkryddad kotlett med tomatsalsa

    Det är både bekvämt och gott att laga hela middagen i en långpanna i ugnen. Prova den här smakrika kotlettraden. Både grönsaker och potatis blir färdiga på samma gång som köttet.

  • Apelsinbiffar Olympus

    Apelsin och kanel ger ny spännande smak åt de svenska färsbiffarna.

  • Rotfruktsgratäng med kassler

    Mycket av vinterns härliga rotfrukter blandar vi här med lite kassler, vars sälta bryter fint mot rotfrukternas lilla sötma.

  • Lövbiff med ädelostsås

    Med minimalt arbete i köket kan du bjuda på den här goda biffen. Lövbiff och purjolök varvas i en gräddig sås som får god smak av ädelost.

  • Paprikagryta från Pustan

    Du behöver 500 g innanlår eller rostbiff 2 st lökar stora gula hackade 2 msk smör eller margarin 2 msk paprikapulver 1 st burk krossade…

  • Kärlek het som chili

    En kryddstark gryta som passar fint till Valentinsmiddagen.

  • Faluburgare med tomatsalsa och pasta

    Du behöver 4 st pasta port 400 g falukorv parmesanost riven Tomatsalsa: 2 tsk dijonsenap ljus 1 msk tomatpuré 1 tsk vinäger 0.5 dl matolja…

  • Mexikansk lasagne

    En god och lättgjord lasagne som bara ska gräddas ca 10­-15 minuter.

  • Wienerschnitzel med hasselbackspotatis

    Schnitzel är en tunn köttskiva som paneras, steks och serveras med olika tillbehör. En "äkta" wienerschnitzel lagas av kalvkött och som tillbehör har man citron och kapris. Till en svensk wienerschnitzel använder vi gärna skinkinnanlår och garnerar också med en ansjovisfilé. Visst smakar det gott, speciellt om man får hasselbackspotatis till!

Scroll to Top