Alla artiklar

  • Ädelpaj med tomater

    Det här är en god paj utan ägg.

  • Majskompott

    Kompotten smakar jättegott till fågel.

  • Kantarelltimbaler

    Festliga timbaler gjorda på höstens kantareller passar fint att inleda festmenyn med.

  • Kikärtsgojs (av Cecilia i Östersund)

    Du behöver 2 st burkar kikärter 2.5 st gula lökar koriander en kruka färsk 4 tsk curry eller efter smak 2 msk smör salt och…

  • Tant Annas syltade tomater (av Gittan i Ugglero)

    Du behöver 1 kg tomater små gröna 0.5 kg strösocker 3 st kanelstänger 15 st nejlika 1 st ättika streck av Perstorps 24% 5 dl…

  • Pasta med grönsaksrapsodi

    Aubergin, squash och paprika är grönsaker som används rikligt i grekiska köket. Av dessa gör du den härlig grönsaksrapsodi att bjuda med nykokt pasta.

  • Kantarellrulle

    Nu "vittjar" vi våra kantarellställen och ve den, som har varit där och plockat! Rullen att fylla med härlig nyplockad svamp (eller köpt på burk) är nästan som en sufflé, pösig och läcke

  • Greek Wrap

    Denna wrap är ett exempel på cross kitchen. En mexikansk tortilla med grekisk fyllning. Enkel och okomplicerad finger food (snabbmat).

  • Svartrötter med Hollandaise

    Fattigmans sparris, kallas ibland svartroten med sitt vita, saftiga och välsmakande kött under det svarta skalet. Här bjuder vi rötterna nykokta, serverade med krämig hollandaise.

Scroll to Top