Alla artiklar

  • Kokt julskinka

    Skinkan krymper minst, om du kokar den. Dessutom får du mycket doppspad.

  • Grekisk lammgryta

    Lär dig laga en riktigt god lammgryta med smak från det soliga Grekland, där timjan, oregano och rosmarin är lika självklara ingredienser som citron, tomater och oliver.

  • Mammas goda söndagsgryta (av Linda i Vårgårda)

    Du behöver 900 g fläskfilé 2 st kabanosskorv 1.5 tsk svartpeppar 1 tsk mejram 1 msk mjöl 1 st syltlök (195 g) 1 st oliver…

  • Läckert fyllda lökar

    Servera de fyllda lökarna tillsammans med såsen och kokt potatis eller kokt ris.

  • Indonesisk rispytt

    Längst bak ser du couscouspytt, i mitten rysk pytt i panna och längst fram indonesisk pytt. Från Indonesien kommer denna pytt, som också kallas Nasi Goreng och självklart innehåller ris.

  • Piccata Milanese

    Namnet säger att rätten kommer från Milano. Där lagas den av kalvinnanlår, men eftersom detta är både dyrt och svårt att få tag i, har jag bytt ut kalv mot skinka.

  • Lammfrikassé

    Bjud på en värmande lammfrikassé…

  • Complettos (av Moa i Umeå)

    Du behöver 1 st vitkålshuvud 3.5 st stora tomater 1 st citron 2 st ägg matolja ca 6 dl 3 st korvbröd per person 3…

  • Rolig rödbetssallad

    Du behöver 4 st brödskivor rostade 4 skiva parmaskinka tunt skivad Sallad: 4 st rödbetor vatten + salt 1 pkt fetaost 125 g salt och…

Scroll to Top