Alla artiklar

  • Torsk i foliepaket med tomat (av Birgitha i Huddinge)

    Detta gjordes som en ren resträtt vid första tillfället och har nu blivit en mycket populär rätt i släkten och bland vännerna. Den är inte heller speciellt kaloririk.

  • Auberginsallad (av Christina i Mölndal)

    Ätes till bröd, potatis, kött m.m.

  • Glasstårta med mandelbottnar

    En riktig sommardessert. Framifrån ser du Bärtarteletter, Citronpaj med hallon och Glasstårta med mandelbottnar.

  • Citronpaj med hallon

    En fräsch paj som verkligen smakar sommar. Framifrån ser du Bärtarteletter, Citronpaj med hallon och Glasstårta med mandelbottnar.

  • Bärtarteletter

    När man fyller små pajskal med bär blir det både festligt och gott. Framifrån ser du Bärtarteletter, Citronpaj med hallon och Glasstårta med mandelbottnar.

  • Vinbärsstek

    Bjud på en mör och saftig stek där svart vinbärssaft mer mustig smak åt köttet samtidigt som du får en underbar sky att göra sås av. Skär det färdiga köttet i tunna skivor. Garnera dem gärna med röda vinbär. Bjud kokt potatis, lök, kokta grönsaker och såsen till.

  • Grillad fläskfilé med squashpasta och jordnötssås

    Du behöver fläskfilé ca 600 g 4 prt tagliatelle 1 st squash 2 st morötter Till pensling: 2 msk olja 1 tsk salvia 2 krm…

  • Svampsoppa med trattkantareller

    Min godaste soppa lagar jag av kantareller och är det riktig fest strimlar jag lite rökt lax och bjuder till soppan. På bilden ser du i förgrunden Svampsoppa på förvällda trattkantareller. Bakom står Svampgratinerade palsternackor.

  • Svampgratinerade palsternackor

    Palsternacka är en ofta bortglömd rotfrukt. Laga denna gratäng och upptäck palsternackans härliga smak! Kantarellerna gör detta till en riktig bjudrätt. Den som inte vill äta vegetariskt kompletterar med något kallt kött till. På bilden ser du i förgrunden Svampsoppa på förvällda trattkantareller. Bakom står Svampgratinerade palsternackor.

Scroll to Top