Alla artiklar

  • Jag får så ont i bröstet att jag nästan svimmar

    För en tid sedan började jag få en del bröstsmärtor. I början var det inte så allvarligt. Men för bara några veckor sedan började jag…

  • Veddigelimpan (av Lisbeth i Veddige)

    Har komponerat detta brödrecept till min dotter och hennes kompisar som brukar komma hit och äta efter att de har "repat" sin rockmusik. De älskar brödet.

  • Egen smaskig glass (av Martina i Staffanstorp)

    Glassen kan du äta när du verkligen vill imponera på någon. Den är så god så man kan egentligen äta den när som helst.

  • Skink-Mums (av Lenah i Linghem)

    Denna rätt men jag har ändrat lite på den. Jag serverar den gärna på en helgdag för den är lätt att göra och omtyckt.

  • Falsk savaräng

    Äkta savaräng bakas av jäsdeg, men med sockerkaka som stomme blir savarängen faktiskt ännu godare när den har dränkts in med fruktspad och likör. Den kallas då för falsk savaräng. Bjud kakan som dessert eller som överraskning till kaffet i det gröna.

  • Skaldjurspaj med mozzarella

    Skaldjur är alltid fest. Här får du recept till en riktig kalaspaj. Det här pajskalet kan användas till de flesta sorters matpajer.

  • Vegetarisk sommarpaj

    Ljuvlig vegetarisk sommarpaj bjuder vi med en god sås gjord av bla gräddfil, ost och basilika. En lika vacker som god paj.

  • Smakrik färspaj med guacamole

    Det här pajskalet kan användas till de flesta sorters matpajer. Bjud avokadosås, sk guacamole, till den smakrika färspajen.

  • Kycklingfilé med späda rotsaker

    Pröva att koka kycklingfilé för omväxlings skull! Nu har späda rotfrukter börjat skördas och då lagar i en "somrig" soppgryta med skummig persiljesås till.

Scroll to Top