Alla artiklar

  • Citronkaka med äpplen

    Receptet fick jag en gång av min danska väninna, när jag njutit kakan till eftermiddagskaffet på terrassen med utsikt över Öresund. Serverar du en klick grädde eller halvsmält glass till blir det en riktig kalaskaka!

  • Mandelkaka med kanel

    En mjuk kaka bakad efter ett ärvt recept. Jättegod med smak av kryddor, apelsin och mandel.

  • Räkpaj med rysk gurksallad

    De frysta räkorna är både billiga och goda och att använda dem i paj går alldeles utmärkt.

  • Solbullar II

    Solrosfrön ger brödet god smak och det blir dessutom fiberrikt.

  • Fredagspaj

    En mättande paj att överraska med på fredagskvällen.

  • Britts krosslimpa

    En mustig och god limpa med bra tuggmotstånd.

  • Rågkakor

    Det här brödet gräddar du snabbt i stekpannan. Även om du har ugn kan det vara skönt att slippa sätta på den ibland. Men vill du grädda brödet i ugnen så går också det utmärkt!

  • Skållat valnötsbröd

    Du kan skålla mjölet dagen före baket. Brödet får då extra god arom.

  • Timjanbröd med oliver

    Ett gott och dekorativt bröd med spännande smak. Lämpligt att t.ex. lägga på ett buffébord.

Scroll to Top