Alla artiklar

  • Sockerkaka

    Den här smeten kan även gräddas i vanlig rund kakform och då användas som tårtbotten. Här har vi dock valt en kransform. Smörj formen väl och bröa med glutenfritt ströbröd eller kokosflingor.

  • Grovt formbröd

    Den här gången har vi valt att använda Mix Wells glutenfria mjölmixer, dels det mörka som bland annat innehåller betfiber, linfrö och skummjölkspulver, dels det ljusa som också innehåller skummjölk och vetestärkelse. Vitaminer och mineraler ingår i båda. Brödet blir extra saftigt eftersom vi förutom Fiberhusk (som binder vätska) har kokt kall potatis i degen.

  • Pepparkakor med ingefärssmak

    Även om du kavlar degen tunt blir kakorna lite tjockare under gräddningen. Smaken är frisk och god och sprödheten utmärkt.

  • Adventslängd

    Du behöver 0.5 pkt jäst (25 g) 2.5 dl mjölk 0.5 dl flytande fett 1 msk pofiber (potatisfiber, Semper) 3 msk socker 1 krm salt…

  • Ambrosiamuffins

    Njut av en god kaka till kaffet, bara den inte tar så lång tid att baka. Pröva då de här läckra muffinsen!

  • Maränger med choklad

    Härliga maränger att bjuda som de är eller som tillbehör när du serverar en syrlig citrusfromage. De passar också till marängsviss om du varvar med vaniljglass och grädde som du har smaksatt med rivet apelsinskal. Garnera med flagad blockchoklad.

  • Äppelkaka med fikon

    Modern äpplekaka med exotisk touch av fikon.

  • Limefromage

    Vill du bjuda på en lite magrare dessert till nyårshelgen så passar den här fräscha limefromagen utmärkt.

  • Saftig fruktkaka

    Precis som alla kakor med frukt blir även denna bara bättre av att stå någon dag. Vi har valt torkade aprikoser och russin men kombinera gärna fikon, suckat och syltade apelsinskal med russinen om du föredrar det.

Scroll to Top