Alla artiklar

  • Ambrosiamuffins

    Njut av en god kaka till kaffet, bara den inte tar så lång tid att baka. Pröva då de här läckra muffinsen!

  • Maränger med choklad

    Härliga maränger att bjuda som de är eller som tillbehör när du serverar en syrlig citrusfromage. De passar också till marängsviss om du varvar med vaniljglass och grädde som du har smaksatt med rivet apelsinskal. Garnera med flagad blockchoklad.

  • Äppelkaka med fikon

    Modern äpplekaka med exotisk touch av fikon.

  • Limefromage

    Vill du bjuda på en lite magrare dessert till nyårshelgen så passar den här fräscha limefromagen utmärkt.

  • Saftig fruktkaka

    Precis som alla kakor med frukt blir även denna bara bättre av att stå någon dag. Vi har valt torkade aprikoser och russin men kombinera gärna fikon, suckat och syltade apelsinskal med russinen om du föredrar det.

  • Ingefärskakor

    Degen är endast smaksatt med malen ingefära, men kakorna är ändå att jämföra med pepparkakor. Smaken kan göras mild eller kryddigt brännande, beroende på doseringen av ingefäran.

  • Paj i adventstid

    Gott tillbehör att bjuda till glöggen. Pajen kan serveras antingen varm eller kall. Om du vill förbereda den är frysen bra att ha även här.

  • Ananas med chokladsås

    Enkelt och gott med frisk fruktsmak mot mustig choklad.

  • Marängrulle Pavlova

    En fantastiskt god avslutning på en middag.

Scroll to Top