Alla artiklar

  • Skinka på risbädd (av Kerstin i Bollnäs)

    Min dotter gillar när jag gör det med svamp. Hoppas att ni som testar det tycker att det blir gott.

  • Paolo Roberto:Jag vet hur kärlek smakar!

    Deras pasta sägs förlänga liv och förvandlade en gång tyska soldater till änglar. Paolo Robertos italienska fastrar vet hur mat ska smaka – men det var inte utan tvekan som de avslöjade de 400 år gamla recepten för brorsonen…

  • Tomatbröd med solroskärnor

    En god sallad eller soppa kräver ett gott, nybakat bröd. Här får du förslag på ett brytbröd med tomat och solroskärnor är ett utmärkt tillbehör.

  • Olivbröd

    Du behöver 25 g jäst 6 dl vatten 37 0.5 dl olivolja 0.25 dl citronolivolja 1 tsk salt vetemjöl ca 15 dl special med fullkorn…

  • Filodegsrullar med kräftfyllning

    Du behöver 7 st blad filodeg kylda eller frysta och tinade 50 g smör smält Fyllning: 1 st burk kräftstjärtar i lag, 200 g 2…

  • Mustig svampsoppa

    Har du haft svamplycka i skogen, så går det bra att använda blandad svamp.

  • Blomkålsoppa med baconströssel

    En varm, mustig soppa passar fint som lunch eller kvällsmåltid en kulen höstdag.

  • Kycklingwok med bulgur

    Du behöver 1 dl bulgur 300 g kycklinglårfilé 200 g broccoli färsk 1 st röd paprika 0.5 st gul lök 1 msk rapsolja 2 msk…

  • Zucchinipasta

    Du behöver 150 g pasta tagliatelle 100 g skinka rökt 1 st zucchini 150 g 1 st vitlöksklyfta 2 msk basilika strimlad 1 msk olja…

Scroll to Top