Alla artiklar

  • Fläskfilé med balsamsås

    Du behöver 300 g fläskfilé 4 skiva bacon salt och peppar 1 msk smör eller margarin 1 dl vispgrädde 2 msk vatten 1 msk balsamvinäger…

  • Korvgryta med senapasdip

    Du behöver 8 dl vatten 1 st grönsaksbuljongtärning 2 st potatis 5 dl grönsaksblandning t ex herrgårdsgrönsaker 150 g vitkål 2 st wienerkorv salt och…

  • Fiskpinnar med remouladsås

    Du behöver 250 g torskfilé ev fryst, tinad 0.5 dl vetemjöl 1 st ägg 0.5 dl ströbröd salt och peppar 1 msk smör eller margarin…

  • Rårakor med tomatsallad

    Du behöver 5 st potatis 0.5 st gul lök 2 st ägg 0.5 tsk salt 2 msk hackad dill 1 msk smör eller margarin 1…

  • Spagetti med köttfärssås

    Du behöver 200 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 1 st gul lök 5 st champinjoner 1 msk tomatpuré 2 dl krossade tomater 1…

  • Den lilla varelsen stannade framför mig!

    Ingvar Andersson är ingen lättskrämd man, inte heller har han någonsin tidigare varit intresserad av det övernaturliga. Men han vet verkligen inte vad han ska tro om den lilla grå varelsen som kom rusande över vägen i storskogen…

  • Grova kex

    Du behöver 50 g smör eller margarin 0.5 dl sesamfrön krossade 0.5 dl linfrön krossade 1 dl solroskärnor grovt hackade 1 msk ljus sirap 1…

  • Julskinka

    Ta av plastpåsen ? men låt nätet sitta kvar. Spola av skinkan i kallt vatten. Stick in köttermometern så att spetsen kommer mitt i skinkans tjockaste del. Du kan tillaga skinkan i ugnen eller sjuda den på spisen. Eller varför inte köpa en färdiglagad julskinka som bara behöver griljeras.

  • Kryddigt mandarinris med jelly

    Du behöver Jelly: 3 dl blodapelsin- och apelsinjuice 3 dl syltsocker Ris: 500 g risgrynsgröt 2 tsk vaniljsocker 1 msk strösocker 3 dl vispgrädde Mandarinlag:…

Scroll to Top