Alla artiklar

  • Äpple- och bogfläsksgryta

    Du behöver 250 g bogfläsk skivat rimmat 1 st gul lök 1 st äpple 0.5 dl vatten 1 tsk kycklingfond salt och peppar Garnera med:…

  • Spenat- och sockerärtspasta

    Du behöver 1 st schalottenlök 100 g bladspenat 1 msk matfett 50 g sockerärter 1 msk kycklingfond 1 dl matlagningsgrädde 1 msk redning ljus 100…

  • Köttfärssoppa med gratinerad ostsmörgås

    Du behöver 200 g nötfärs 1 msk matfett 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 st morot 1 st vitkål klyfta 1 msk kalvfond…

  • Diabetes-special: Hitta ett sätt att leva bra

    Jenny provade många mediciner och dieter för att finna ett sätt att må bra, trots sjukdomen. Och hon lyckades. Utöver insulinmedicinen får yoga, mindre stress och en rejäl frukost henne att må bättre än någonsin…

  • Fyllt svampbröd

    Så här på hösten passar det utmärkt att fylla matbrödet med svamp. Gott till en soppa och utmärkt på höstbuffén. Bröden går bra att frysa och sprödvärma vid servering.

  • Svampcarbonara

    Så här på hösten passar det utmärkt att blanda svamp i den krämiga äggpastan med fläsk.

  • Sellerisoppa med svamp och gorgonzola

    En krämig soppa med stekt svamp och gorgonzola förvandlar vardags-middagen till en festmåltid.

  • Svamppaté med lingonsås

    En svamppaté är en utmärkt bufférätt så här års, men också som förrätt tillsammans med sallad och cornichoner. Eller varför inte göra en läcker höstsmörgås?

  • Rostad svamp med bacon

    Du behöver 1 l kantareller eller blandsvamp 4 st vitlöksklyftor 2 st rödlökar 1 pkt bacon 140 g 2 tsk torkad timjan 4 st enbär…

Scroll to Top