Alla artiklar

  • Korgbröd

    Du behöver 1 st bröd runt och 1 avlångt 50 g jäst 3 dl vatten 3 dl mjölk 1.5 dl fiberhavregryn 1.5 dl grynbladning Axa…

  • Franskt lantbröd

    Du behöver Surdeg: 25 g jäst 1.5 dl vatten 1.5 dl rågsikt Degsättning: 3.5 dl vatten 2 tsk salt 1 msk olivolja 4 dl rågsikt…

  • Oliv- och oreganobröd

    Du behöver 50 g jäst 5 dl vatten 37 2 msk olivolja 2 tsk salt 1 msk brödsirap 15 st oliver urkärnade svarta 0.75 dl…

  • Långpannebröd

    Du behöver 11 dl fullkornsvetemjöl ljust och milt 50 g jäst 2 msk brödsirap 2 tsk salt 1 dl valnötskärnor krossade 0.5 dl psylliumfrön 25…

  • Grovt rågbröd

    Du behöver Dag 1: 2.5 dl rågkross 1 dl linfrön 1 msk salt 3.5 dl vatten Dag 2: 50 g jäst 3.5 dl vatten 1.5…

  • Flamberad ananas med glass

    Du behöver 1 st ananas 0.5 dl rörsocker 2 msk smör 2 msk vatten 2 msk rom Servera med: vaniljglass vinbär ev röda mynta Gör…

  • Pasta med krämig skaldjurssås

    Du behöver pasta gärna rigatoni vatten Skaldjurssås: 0.25 st chilipeppar röd spansk 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 150 g haricots verts 1 dl tomater…

  • Kokta kronärtskockor med citronsmör

    Du behöver 4 st kronärtskocka vatten Citronsmör: 100 g smör 1 st citron rivet skal röd spansk peppar chilipeppar, finhackad flingsalt peppar Gör så här…

  • Fetaostfyllda tunnbrödsrullar

    Rör ihop en enkel kräm på färskost, fetaost, soltorkade tomater och färska örter. Fyll tunnbröden och rulla ihop till små snittar.

Scroll to Top