Alla artiklar

  • Glace au four med chokladbotten

    Abra kadabra, sim salabim ? nu utför vi magi i våra kök. Vi gör glace au four!

  • Risgrynsmousse med glöggmarinerad frukt

    Du behöver 2 st gelatinblad 2 st äggvitor 0.5 dl strösocker 1.5 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 500 g risgrynsgröt kall Glöggmarinerad frukt: 1 st…

  • Grönkålssallad

    Du behöver 200 g grönkål färsk 2 st äpple röda 0.5 st granatäpple lösfrysta granatäpplekärnor finns i frysdisken Dressing: 2 msk vitvinsvinäger 0.5 dl rapsolja…

  • Stekta rotfrukter med russin

    Du behöver 6 st morötter 2 st palsternackor 1 st purjolök 250 g brysselkål 3 msk smör eller margarin salt och peppar 1 msk flytande…

  • Janssons frestelse

    En riktig klassiker på julbordet. Tänk på att den behöver lång tid i ugnen.

  • Revben

    Revbenen får fin smak av ingefära och apelsin och lite hetta från chilin.

  • Julens köttbullar

    Skinkfärsen kan bytas ut mot annan färs.

  • Julskinka

    Du behöver 1 st julskinka ca 3 kg, kokt 2 msk senap skånsk 1 msk dijonsenap 2 tsk potatismjöl 1 st äggula 0.5 dl ströbröd…

  • Ägg med sillsallad

    Du behöver 0.5 st förpackning 5-minuterssill 1 st kokta kalla potatisar 0.5 st äpple 2.5 msk majonnäs 1 dl rödbetor hackade inlagda 2 msk gurka…

Scroll to Top