Alla artiklar

  • Vitt formbröd

    Ett klassiskt vitt formbröd som håller sig färskt länge. Dessutom är det supergott att rosta eller att använda till en smörgåstårta. Låt gärna brödet stå över natten innan du börjar skiva upp det.

  • Baguetter

    Att få sitta runt ett bord och bryta en baguette tillsammans med sina vän-ner. Det kan inte vara bättre. Här är en baguette som alla kan njuta av. Hittar du inte durramjöl rekommenderar vi att du använder sojamjöl eller rismjöl istället (samma mängd).

  • Pizzette med rödlöksmarmelad

    Getost, lökmarmelad och nötter är ett ovanligt lyckat äktenskap. De här läckra och lättätna pizzorna passar perfekt att bjuda som tilltugg.

  • Pizzette med kronärtskocka

    En smakrik topping med kronärtskocka, chili, vitlök och oliver som passar utmärkt till tomatsoppan.

  • Grundrecept på pizzadeg

    Här är ett klassiskt pizzadegsrecept, men vill du spara tid går det också bra att an-vända färdigköpt mix.

  • Krämig tomatsoppa i kopp

    Att bjuda soppan i små glas eller koppar känns alltid festligt. På så sätt blir soppan inte så mättande utan passar utmärkt att servera som ett tilltugg eller på en buffé.

  • Torta dura

    Torta dura, Torta sbrisolona eller Torta Mantovana ? kärt barn har många namn. Denna hårda, smuliga tårta med lång hållbarhet kommer från Mantua, som är min mammas hemtrakt. Hemma hos oss har vi alltid kallat den för Torta dura ? hård tårta?

  • Torta Caprese

    En inte allt för söt choklad- och mandeltårta från Capri. Byt ut Limoncellon mot något annat starkt du har i skåpet, till exempel rom. Har du inget hemma, uteslut det helt.

  • Sienakakor

    Helt enkelt apelsin- och mandelkakor från Siena. Jag har bytt ut syltade apelsin-skal mot rivet apelsinskal.

Scroll to Top