Alla artiklar

  • Kycklingpaj med fetaost

    Du behöver Pajdeg: 1 st rulle kyld smördeg 250 g Fyllning: 0.5 st grillad kyckling 1 dl soltorkade tomater i olja 100 g fetaost 1…

  • Prästostpaj

    Du behöver Pajdeg: 3.5 dl vetemjöl 150 g smör 2 msk vatten Äggstanning: 4 st ägg 3 dl matlagningsgrädde salt och peppar 2 krm paprikapulver…

  • Briepaj med broccoli

    Du behöver Pajdeg: 3 dl vetemjöl 125 g smör 2 msk kallt vatten Fyllning: 1 st broccoli 200 g brieost Äggstanning: 3 st ägg 3…

  • Småpajer med salami

    Du behöver 20 st Aluminumformar Pajdeg: 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 125 g smör 2 msk kallt vatten Fyllning: 1 st rödlök 1 msk…

  • Långpannepaj med kyckling

    Du behöver bitar: Pajdeg: 6 dl vetemjöl 250 g smör 4 msk kallt vatten Fyllning: 3 st gula lökar 1 st vitlöksklyfta 500 g kycklingfilé…

  • Potatispaj med kräftstjärtar

    Du behöver Pajdeg: 3 dl vetemjöl 125 g smör eller margarin 2 msk kallt vatten Fyllning: 400 g potatis kokt 1 dl hackad dill 2…

  • Broccolipaj med ädelost

    Ädelosten gör pajen härligt krämig.

  • Ankbröst med apelsinsås

    Canard à l?orange kan låta lite svårt och krångligt när man säger det franska. Men det är en mycket enkel, festlig och omtyckt rätt, som vi har valt att servera med strimmelpotatis och kokta sockerärter.

  • Limoncello

    Den italienska citronlikören är ett kärt semesterminne för många svenskar. Likören kan man göra själv hemma. Det viktiga är att bara använda den yttersta gula delen av citronskalet som innehåller den eteriska olja som ger likören dess smak. Saften kan man frysa och använda till drinkar.

Scroll to Top