Alla artiklar

  • Morotsbröd i korg

    Rårivna morötter i degen ger både ett saftigt bröd och vacker färg.

  • Korgbröd med nötter och frukt

    Torkad frukt och nötter har blivit populärt i matbrödsbaket, och är ingredienser som gör att brödet passar bra tillsammans med en god och vällagrad ost.

  • Mandel- och blåbärsbröd i kruka

    Brödet är godast nygräddat och passar lika bra till frukost som till efter-middagsteet, gärna tillsammans med en smakrik getost.

  • Ostbröd i kruka

    Ost, färska örter och pumpakärnor är alltid gott i matbrödsbaket. Bröden är perfekta att bjuda till höstens goda soppa.

  • Soppa med chilibönor och Quornfärs

    Du behöver 0.5 st gul lök 0.5 st röd chilipeppar 0.5 st chilipeppar grön 100 g nötfärs 1 msk rapsolja 1 st vitlöksklyfta 2 dl…

  • Grillad sill med sötsur sås

    Du behöver 300 g sillfiléer salt och peppar Sötsur sås: 1 st vitlöksklyfta rapsolja 1.5 dl ananasjuice 1 tsk ättiksprit 12% 1.5 tsk strösocker 1…

  • Pannkakor med tonfiskfyllning

    Du behöver 1 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 1 krm salt 2.5 dl mjölk 2 st ägg rapsolja till stekning Fyllning: 0.5 dl majonnäs 1…

  • Bacon med lökmos

    Du behöver 5 skiva bacon 2 st smålök 2-3 stycken timjan färsk eller torkad 500 g potatis 1 dl mjölk 2 st salladslökar salt och…

  • Kycklingköttbullar med kikärtssallad

    Du behöver 0.5 st ägg 0.75 dl mjölk 2 msk vetemjöl 250 g kycklingfärs salt och peppar 2 msk kryddgrönt hackat rapsolja till stekning Kikärtssallad:…

Scroll to Top