Alla artiklar

  • Spansk omelett

    Du behöver 1 st röd paprika 1 st vitlöksklyfta 200 g potatis kokt 1 st salladslök knippa olivolja till stekning 4 st ägg 1 dl…

  • Vallmofröpanerad lax

    Du behöver vallmofrö 2 bitar laxfilé à 120 g salt peppar 2.5 st tomater 0.5 st sallad ca 40 g 2 st salladslökar vitvinsvinäger Servera…

  • Tomatsoppa

    Du behöver 1 st purjolök 2 st morötter 400 g vitkål 150 g köttfärs 1 msk flytande margarin 5 dl grönsaksbuljong av tärning 400 g…

  • Pasta med skinka, squash och valnötter

    Du behöver 200 g pasta gärna fullkornspenne 250 g squash 0.5 st purjolök 2 msk olivolja 25 g valnötter 50 g skinka rökt 2 msk…

  • Klyftpotatis

    Knepet med att lyckas med klyftpotatis är att först förvälla den, för då blir den härligt frasig. Med timjan som smaksättare passar potatisen bra till den grekiska lammfärsbiffen, porterkotletterna och biffen i grönpepparsås. Till kycklingfilén är det gott med sesamfrö på potatisklyftorna.

  • Porterkotletter med lingon

    Med porter, svamp, lingon och enbär får kotletterna både en mustig och vild smak.

  • Kycklingfilé med kokos och apelsin

    Kanske låter det konstigt att blanda i marmelad i maten, men den ger en väldigt god apelsinsmak till den här asiatiska grytan med kokos, ingefära och lime.

  • Biff i grönpepparsås

    Biff, grönpeppar, senap, konjak och cornichoner – kan den här krämiga grytan bli annat än god?

  • Grekisk lammfärsbiff i panna

    En stor familjebiff med grekiska smaker. Hur enkelt som helst.

Scroll to Top