Du behöver

  • 500 g strimlad kycklingfilé
  • 1 msk neutral olja
  • 25 g jerk-kryddmix
  • 200 g grönsaksmix
  • 1 tsk neutral olja
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 100 g rödkål
  • ätmogna avokador
  • lime
  • salt
  • mangosås
  • gräddfil
  • färsk koriander

Gör så här

1

Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg. Tillsätt kryddmixen och stek tills kycklingen är genomstekt. Lägg åt sidan och täck med lock. Hetta upp stekpannan igen och stek grönsaksmixen cirka 4 minuter på medelvärme i olja och salt.

2

Skär rödkålen tunt, gärna med mandolin. Mosa avokadon och smaksätt med lime och lite salt. Värm bröden i torr stekpanna och servera med kyckling, grönsaksmix, rödkål, avokado, mangosås, gräddfil och koriander.