Alla artiklar

  • Grillade majskolvar

    Du behöver 4 st majskolvar färska eller kokta 2 msk rapsolja salt peppar 1 dl crème fraîche 1 dl parmesanost riven 1 dl hackad persilja…

  • Grillade drumsticks med mango- och tomatsallad

    Du behöver 8 st kycklingben Chilirub: 2 tsk chilipulver 2 tsk oregano torkad 0.5 tsk kryddnejlika mald 1 tsk farinsocker 2 tsk salt Mango- och…

  • Grillad rostas med primörsallad och parmesankräm

    Du behöver 600 g rostas Marinad: 3 st vitlöksklyftor 1 st citron rivet skal och pressad saft 0.5 dl olivolja 10 st salviablad salt peppar…

  • Färskpotatis med brynt dillsmör

    Du behöver 12 st färskpotatisar 4 skiva rågbröd margarin Brynt dillsmör: 50 g smör + 50 g 1 dl dill Garnera med: 4 st rädisor…

  • Potatissallad med ägg

    En härlig sommarsallad att servera till grillad fisk eller varmrökt fisk, eller bara med ett gott bröd.

  • Potatiskakor

    Du behöver 700 g färskpotatis 2 st ägg 4 st salladslökar 1 dl hackad dill salt peppar 3 msk rapsolja Servera med: kallrökt lax gräddfil…

  • Potatispizza

    Du behöver 400 g färskpotatis 1 st pizzadeg 400 g 1 msk olivolja 2 dl crème fraîche 1 st vitlöksklyfta 2 dl riven ost 1…

  • Tävlingen avgjord – resan gick till Gränna!

    Vår nya succétävling På väg med Hemmets Journal, i samarbete med Risskov Bilsemester, lockade över 3000 tävlande! Många hade gissat vart vi var på väg och några redan på första ledtråden. Nu säger vi grattis till Betty Sundling i Göteborg som vinner vistelsen på klassiska Hotell Gyllene Uttern i Gränna!

  • Baconlindad potatis med gräslöksmajonnäs

    Du behöver 140 g bacon 16 st kokta färskpotatisar Gräslöksmajonnäs: 1 st äggula 1 tsk senap 2 tsk vitvinsvinäger 1.5 dl rapsolja 0.5 dl gräslök…

Scroll to Top