Alla artiklar

  • Dianas pastagratäng (av Diana i Falun)

    Du behöver 1 pkt pasta (naturell) 2 st paprikor (gul och röd) 2 pkt bacon i skivor 4.5 dl crème fraîche 1 st tomatpuré klick…

  • Kycklingfiléer med nötnudlar

    Här gör vi snabblagad festmat av kycklingfiléer.

  • Pastawok

    Under tiden du kokar pastan wokar du övriga ingredienser! Då blir det en snabblagad middag! Bilden visar två goda rätter på temat kyckling och pasta: Pastapaj med kyckling längst bak och Pastawok framför.

  • Chili a la zeb (av Sebbe i solna)

    Du behöver 1 dl chilisås (typ ketchup med chili istället för tomater) köttfärs ca 450 g 4.5 st piri piri 2 st gula lökar 3…

  • Farmarlimpa

    Baka stora bröd som Farmarlimpan, till vänster, eller Havreflätan, till höger. Föredrar du bullar så föreslår vi att du bakar Mellanfranska, härliga, lite grövre frukostbullar med havrekli i degen. Farmarlimpa är ett riktigt sunt bröd där vi mjukgör kruskakli genom att hälla varmt vatten över och låta den svalna.

  • Apelsinrulle

    hallonmuffins och apelsinrulle.

  • Mandelkaka med aprikoser

    En ljuvlig kaka att avsluta en middag med.

  • Ostfrallor

    Du omvandlar lätt degen från vitt formbröd (se detta recept) till ostfrallor. Längst till vänster på bilden ligger skräddkakor och längst till höger ligger vitt formbröd. I tråget ligger ostfrallor längst fram och frukostbullar bakom.

  • Citronkaka i långpannan

    Citronkakorna i förgrunden bakar du snabbt och lätt i långpannan. (Den stora runda kryddkakan i mitten blir härligt saftig av zucchini. Rostade vallmofrön ger spännande smak åt den skivade kakan i bakgrunden. Recepten på de andra två kakorna hittar du under Vallmokaka med apelsin och Kryddig zucchinikaka.)

Scroll to Top