Alla artiklar

  • Fyllda paprikaskålar

    Färs och paprika smakar jättegott tillsammans.

  • Biff Rydberg

    Biff Rydberg är en lyxig pyttipanna gjord på strimlad oxfilé eller utskuren biff. Rätten har fått sitt namn efter Hotell Rydberg som fanns i Stockholm.

  • Fläskpannkaka

    Fläskpannkaka är lätt att laga och en riktig favoriträtt för många. Får du något över kan du lägga lagom stora bitar i frysen.

  • Kalvfilé Oskar

    Kalv kan vara svårt att få tag i och ganska dyr är den. Men du kan byta ut kalven mot skinkschnitzel, det är också gott! Nässeltimbalerna passar mycket bra till.

  • Dillkött I

    Kokt kött i bitar kallas också för frikassé, och det serveras alltid i eller med en sås. Dillkött, som är en härligt god rätt, kan lagas av både kalv- och lammkött.

  • Festfalu med pasta

    Falukorv med vuxensmak.

  • Hemlagade köttbullar med sås

    Köttbullar är en av våra mest populära och älskade rätter, både bland stora och små. Det finns många olika recept, men det här är mitt bästa.

  • Oxfilé Wellington med madeirasås

    Festlig varmrätt som går bra att laga i god tid. Grädda den strax innan den ska serveras.

  • Plommonspäckad fläskkarré

    Bjud på en riktigt gammaldags söndagsmiddag med fläskkarré och hasselbackspotatis, som förresten fått sitt namn efter restaurang "Hasselbacken" i Stockholm!

Scroll to Top