Alla artiklar

  • Exotisk fruktsallad

    Pröva några spännande frukter i en exotisk fruktsallad. Bjud kryddig Kanelsås eller skummig Zabaione till. Svårt att välja? Gör båda såserna!

  • Apelsinfromage

    Du behöver 2 st ägg 1/2-1 dl socker apelsin skal av 1 saft av 2 apelsiner 5 st gelatinblad 3 dl vispgrädde Garnering: 1 st…

  • Kardemummaglass med passionsfruktssås

    Ljuvlig lite kryddig glass. Såsen, med passionsfrukt, apelsinjuice och halvsött vin, ger en perfekt smakbrytning. Glassen kan du göra några dagar i förväg och ställa i frysen.

  • Chokladbullar (av Sandra i Tidaholm)

    Du behöver 1 dl socker 3 dl havregryn 3 msk kakao 50 g margarin eller smör 3 msk kaffe 1 msk vaniljsocker Det här behövs…

  • Lättlagat bananmums (av Emma i Malmö)

    Du behöver 1 st banan blockchoklad strössel färgglatt Det här behövs för ca 1 port: Gör så här 1 Trä bananen på ett spett. Lägg…

  • Osttårta utan ugn

    Servera tårtan hel eller i bitar med bärsåsen…

  • Plommonkaka med maräng

    Saftiga plommon, de första syrliga äpplena – naturligtvis njuter vi dem färska. Men de blir också grunden för ett par ljuvliga mjuka kakor. Pröva också Gourmetkakan, bakad med rårivna späda sommarmorötter. En riktig höjdare! Framifrån ser du Gourmetkaka, Kivikskaka och Plommonkaka. Det spröda marängtäcket gör kakan lika god som en tårta men mycket lättare att baka.

  • Kivikskaka

    Saftiga plommon, de första syrliga äpplena naturligtvis njuter vi dem färska. Men de blir också grunden för ett par ljuvliga mjuka kakor. Pröva också gourmetkakan, bakad med rårivna späda sommarmorötter. En riktig höjdare!Framifrån ser du gourmetkaka, Kivikskaka och plommonkaka.

  • Fläderblomsparfait med färska bär

    Du behöver 4 st äggulor 2 dl fläderblomssaft koncentrerad 4 dl vispgrädde Garnering: bär färska Det här behövs för ca 6 port: Gör så här…

Scroll to Top