Alla artiklar

  • Vaniljparfait

    En läcker efterrätt är "pricken över i" efter en god middag. Parfait är en sorts glass, som bör tinas en stund innan den serveras. Jättegott med färska bär till!

  • Rabarberpaj med krämig fyllning

    Jag har många goda recept på rabarberpaj men den här är en av mina favoriter!

  • Saffransglass med honung och hallonsås

    Det finns desserter man aldrig glömmer när man en gång har smakat dem. Den här desserten är just en sådan! Glassens lilla sötma bryts fint av hallonsåsen som dessutom gör efterrätten till en ljuvlig färgsymfoni.

  • Plommonparfait

    På hösten dignar träden av stora, söta plommon i lysande färger. När du ätit dig mätt på de färska, så prova den här ljuvliga desserten!

  • Italiensk bärtrifle II

    Den här ljuvliga efterrätten blir lika god oavsett vilka bär man använder!

  • Fryst hallontårta I

    En dessert som står klar i frysen och bara ska garneras strax innan den ska avnjutas.

  • Fylld ananas med exotisk zabaione

    Fyll urgröpta ananas-halvor med fruktköttet och marinerade jordgubbar. Häll på en pösig zabaione-sås med smak av passionsfrukt och gratinera högt upp i ugnen. Resultatet blir en underbar dessert, som dessutom kan förberedas väl i god tid.

  • Citron- och marängpaj

    En riktigt festlig och god dessert, som också passar att bjuda till kaffet på maten. Citronsaften kan bytas ut mot pressad apelsin.

  • Frusen jordgubbsdessert

    Den här parfaiten på mandelbotten är jättegod både som dessert och till kaffet på maten!

Scroll to Top