Alla artiklar

  • Krabba med läckra såser!

    Köp säsongens krabbor färdigkoka och vacumförpackade. Be att få krabban delad i butiken. Klorna knäcker du själv försiktigt med nötknäppare. Sen är det bara att lägga upp en halv krabba per person och bjuda en eller flera läckra såser till. Enkelt och gudomligt gott!

  • Charlottes hallon- och daimform

    Vill du ha dessert så pröva Charlottes hallon- och daimform. Den är förödande god och är en mycket lättgjord dessert där vi kan använda färdigköpta rulltårtor. Längst fram på bilden står Charlottes hallon- och daimform och bakgrunden Chokladhjärtan på fatet.

  • Chokladpäron

    Passa på att göra den här riktigt goda gammaldags desserten när det finns gott om päron. Bjud gärna mjukrörd glass eller vispad grädde till.

  • Wokad frukt med limesås

    Plocka fram woken och laga en varm fruktsallad. Friskt och gott med en kallrörd limesås till. Frukten i woken kan du variera allt efter smak, råd och tillgång. Har du ingen wok så använd en vanlig stekpanna.

  • Zabaione

    En härlig vinskumsås. Passar utmärkt till Exotisk fruktsallad.

  • Exotisk fruktsallad

    Pröva några spännande frukter i en exotisk fruktsallad. Bjud kryddig Kanelsås eller skummig Zabaione till. Svårt att välja? Gör båda såserna!

  • Apelsinfromage

    Du behöver 2 st ägg 1/2-1 dl socker apelsin skal av 1 saft av 2 apelsiner 5 st gelatinblad 3 dl vispgrädde Garnering: 1 st…

  • Kardemummaglass med passionsfruktssås

    Ljuvlig lite kryddig glass. Såsen, med passionsfrukt, apelsinjuice och halvsött vin, ger en perfekt smakbrytning. Glassen kan du göra några dagar i förväg och ställa i frysen.

  • Chokladbullar (av Sandra i Tidaholm)

    Du behöver 1 dl socker 3 dl havregryn 3 msk kakao 50 g margarin eller smör 3 msk kaffe 1 msk vaniljsocker Det här behövs…

Scroll to Top