Alla artiklar

  • Apelsinparfait au four

    Parfaiten ska förberedas, frysas och bara maränggratineras just före serveringen.

  • Festbricka med goda små munsbitar

    En bricka med små munsbitar att äta till vinet, när man skålar in det nya året, ger alltid extra festlig stämning. Här får du recept på kalla tilltugg så att du kan göra festbrickan klar i god tid. På brickan ser du, med början bakifrån, champinjonhattar, ansjovisgott, olivbollar, räkkrustader, laxrullar och ostsnurror.

  • Ska jag lämna honom eller förgås?

    Jag är gift sedan 17 år tillbaka och vi har varit tillsammans i nästan 20 år. Vi har två tonårsbarn tillsammans och en vuxen dotter…

  • Har jag fått kondylom?

    Jag är en tjej på 23 år. Jag har upptäckt en vårta på min yttre blygdläpp. Nu undrar jag om det kan vara kondylom? Jag…

  • Hjälper gymnastik mot knölros?

    Jag är en 63-årig kvinna som har fått diagnosen knölros. Det lär finnas samband mellan detta och lungbesvär, eventuellt TBC. Man har tagit lungprov och…

  • Burgundisk köttgryta I

    En riktigt mustig gryta som vinner på att göras i god tid, gärna dagen innan den ska avnjutas. Sedan är det bara att värma upp den till uppesittarkvällen eller till söndagsmiddagen. En blandad sallad räcker gott som tillbehör om grytan serveras som kvällsrätt.

  • Dessertsoppa Aurora med vaniljglass

    En julröd soppa med len vaniljglass smakar ljuvligt tillsammans.

  • Potatiskaka i pajskal

    Du behöver Pajskal: 1 dl havregryn 2 dl vetemjöl 125 g smör eller margarin 1 krm salt vatten ca 2 msk kallt Fyllning: 9 st…

  • Glöggmarinerade kycklingspett

    Skvättar av glögg går alldeles utmärkt att marinera kycklingen i. Vi förstärker smaken med ingefära och citronskal. Du kan använda kycklingfilè av lår eller bröst.

Scroll to Top